بررسی تاثیرات سیکل های یخ و ذوب یخ بر روی نمونه های دارای پوشش آب بندکننده ی بتن
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری پایدار ایران
- کد COI اختصاصی: ICESCONF11_009
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 142
نویسندگان
کارشناس ارشد، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)،
استاد، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)،
دکتری، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)،
چکیده
با پیشرفت تکنولوژی، استفاده از مصالح نوین در امر ساختمان سازی نیز افزایش پیداکرده است . خصوصا با توجه به اینکه در سال های اخیر مشخص شده است که دوام و پایایی بتن به اندازه مقاومت فشاری آن دارای اهمیت می باشد، لذا استفاده از مصالح فوق جهت جلوگیری از افت دوام بتن مورد استقبال زیادی در کارهای عملی قرار گرفته است . از آنجا که چسبندگی بتن ، یکی از مهم ترین عوامل تاثیرگذار بر دوام بتن می باشد، در نتیجه لزوم تاثیر این نوع مواد بر چسبندگی و مقاومت بتن ، خصوصا در شرایط حاد کاملا مشهود می باشد. با بررسی های میدانی مشاهده گردید که روکش هایی از نوع اپوکسی رزین و آکریلیکی RC۱ بطور گسترده در شهرهای مختلف ایران، در حال استفاده می باشد. نتایج حاصل از این پژوهش نشان می دهد که استقرار نمونه در شرایط یخ و ذوب یخ باعث افزایش نفوذپذیری در مقاومت ۲۵ مگاپاسکال به مقدار ۴۰ میلی لیتر و در مقاومت ۳۵ مگاپاسکال به مقدار ۲۷ میلی لیتر شده است . اما با استفاده از روکش های آکریلیکی و اپوکسی رزین ، مقدار نفوذپذیری در مقاومت ۲۵ مگاپاسکال به ترتیب ۷/۴، ۶۰/۲، ۳/۲ میلی لیتر و در مقاومت ۳۵ مگاپاسکال به ترتیب ۴/۳، ۶/۲، ۸/۱ میلی لیتر شده است که نشان از کاهش بیش از ۹۰% نفوذپذیری در بتن های دارای پوشش است .کلیدواژه ها
محفظه استوانه ای، پوشش ، پیچش ، شرایط حاد یخ و ذوب یخ ، چسبندگی .مقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.