بررسی کلی مالیات سبز با کمک تکنیک SWOT
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دوازدهمین همایش ملی محیط زیست، انرژی و منابع طبیعی
- کد COI اختصاصی: ECONF12_213
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 147
نویسندگان
دکتری اقتصاد محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
چکیده
مالیات ها به عنوان یک منبع درآمد قابل اطمینان, همواره مورد توجه دولتمردان بوده است .دولت برای تامین سطحی از کالاها و خدمات عمومی برای همگان، از مردم مالیات می گیرد.مالیات بر مصرف مالیاتی است که مصرفکنندگان کالاهای خاص در زمان خرید آن کالا (به همراه قیمت کالا) پرداخت می کنند.منظور از مالیات بر ارزش افزوده مالیاتی است که از تفاوت ارزش بین کالا و خدمات عرضه شده با ارزش کالا و خدمات خریداری شده در دورهای مشخص گرفته می شود. این نوع مالیات چند مرحله ای است و در هر یک از مراحل تولید و تکمیل تا مصرف نهایی بر حسب ارزش افزوده گرفته می شود. مالیات برای تامین مالی اهداف و پشتیبانی از فعالیت های دولت مانند امنیت ، دفاع، امور قضایی ، آموزش و بهداشت عمومی ضروری است . بنابراین هدف اصلی از مالیات این است که درآمد دولت را تا حدی بالا ببرد که عملکرد دولت موثر واقع شود.»روش SWOT یا تجزیه و تحلیل سواتSWOT Analysis) (Strengths, Weaknesses, Opportunities and Threats « چارچوبی است که از آن برای ارزیابی موقعیت رقابتی کسب و کار و توسعه برنامه استراتژیک استفاده می شود. روش تجزیه و تحلیل SWOT معیارهای مختلفی از جمله عوامل داخلی و خارجی و پتانسیل کسب و کار در زمان حال و در آینده را ارزیابی می کند. به بیان دیگر، روش SWOT فرایندی برای برنامه ریزی است که به کسب و کارها کمک می کند بر چالش ها و مشکلات غلبه کنند و عوامل مهم برای موفقیت کسب و کار در آینده را بیابند.کلیدواژه ها
مالیات سبز- اقتصاد محیط زیست - تکنیک SWOTمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.