تاثیرات مخرب فیلتر سیگار بر محیط زیست و راهکارهای تغییر کاربری آن به محصول پرکاربرد
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دوازدهمین همایش ملی محیط زیست، انرژی و منابع طبیعی
- کد COI اختصاصی: ECONF12_206
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 386
نویسندگان
کارشناس پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
دکترای پزشکی دانشگاه باگامولتس، کیف ، اکراین
چکیده
در حال حاضر ایران حدود ۱۰میلیون سیگاری دارد که با گذر زمان سهم نوجوانان و جوانان در حال افزایش است . با توجه به رشد روز افزون افراد سیگاری و فارغ از تاثیر آن بر سلامت ج سمی و روانی افراد جامعه ، تاثیرات مخرب فیلتر سیگار به محیط زی ست رو به افزایش و یکی از معضلات جوامع و خصوصا ایران میباشد، بیش از ۳۰۰ سال طول می کشد تا یک فیلتر سیگار جذب طبیعت شود و حاوی مواد شیمیایی خطرناکی از جمله آر سنیک ، سرب و نیکوتین ا ست که باعث آ سیب به طبیعت می شوند. همچنین دود سیگار و دخانیات نیز در آلودگی شهرها تاثیر می گذارد. دود سیگار به تنهایی سه نوع گاز گلخانه ای دارد که عبارتند از دی اکسید کربن ، متان، اکسیدهای نیتروژن میباشد. از اینرو با توجه به اهمیت موضوع از طریق مطالعات کتابخانه ای و بررسی اقدامات عملیاتی با هدف کاهش تاثیرات تخریب آن در محیط زی ست و همچنین امکان تغییر کاربری آن به مح صول پرکاربرد مورد پژوهش قرار گرفت . طبق پژوهش انجام شده تاثیراتی همچون عمل کربونیزاسیون در فیلتر سیگار و تبدیل به کربن های فعال با سطح مخصوص بالا در فرآیند تصفیه آب، تبدیل فیلتر سیگار به پلاستیک ، تولید سوخت پاک با بازیافت فیلتر سیگار و ترک عادت و فرهنگ عدم سیگار کشیدن اشاره کرد.کلیدواژه ها
فیلترسیگار، محیط زیست ، تغییرات کاربردی فیلتر سیگارمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسهای اینورترهای خورشیدی: بررسی تاثیر شرایط محیطی، هزینه بر عملکرد و راندمان سامانههای فتوولتائیک
- روشهای بهینه وصول مطالبات و ارائه پیشنهادات و راهکارهای اقتصاد مقاومتی برای وصول آن در شرکت توزیع نیروی برق استان یزد
- کاربرد مدلهای بهینه سازی انرژی و اثرات ناشی از آن برای تاسیسات شبکه های توزیع برق یزد
- بهرهبرداری اقتصادی و سازگار با محیطزیست یک نیروگاه مجازی با نفوذ گستردهی منابع انرژی تجدیدپذیر
- تعیین خط افزونه با رویکرد بهبود تابآوری ، توسعه و تقویت ظرفیت خط و باس شبکه انتقال
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.