مکانیابی دفن زباله در شهر اصفهان با استفاده از منطق بولین
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دوازدهمین همایش ملی محیط زیست، انرژی و منابع طبیعی
- کد COI اختصاصی: ECONF12_192
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 158
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد سیستم اطلاعات جغرا فیایی و سنجش از دور دانشگاه اصفهان
دانشیار گروه جغرا فیای طبیعی ،دانشکده علوم جغرا فیا و برنامه ر یزی ،دانشگاه اصفهان
چکیده
رشد بی رویه جمعیت ، توسعه شهرنشینی ، ظهور فن آوریهای جدید و تغییرات حاصل شده در عادات و الگوی مصرف از یک سو و محدودیت دراستفاده از منابع طبیعی از توسعه علاوه بر به وجود آوردن انواع مشکلات پیچیده در کیفیت زندگی انسان، موجب بروز انواع ناسازگاریهای اجتماعی ، اقتصادی و در نهایت زیست محیطی شده است . یکی از مشکلات عمده جوامع انسانی ، تولید انواع مواد جامد در کیفیتها و کمیت های مختلف و دفع ان می باشد .بنابراین امروزه چگونگی دفن و معدوم سازی آن به یک دغدغه در محیط زیست شهری تبدیل شده است .شهراصفهان در ۴۳۵ کیلومتری تهران و در جنوب این شهر قرار دارد .سطح شهر از سطح عمومی دریاها حدود ۱۵۷۰ متر ارتفاع دارد و در قسمت شمالی و شرقی به کویر محدود می گردد و در قسمت غربی و جنوبی نیز به سلسله کوههای زاگرس منتهی می شود. شهر اصفهان بر روی دشتی به نسبت هموار با شیبی در حدود ۲ درصد و به طرف شمال شرقی بنا گردیدهاست . اصفهان جز شهر هایی با مراکز صنعتی زیاد و سنگین هست که این مسئله مکانیابی دفن زباله را با اهمیت کرده.در این مقاله ما قصد داریم با مکانیابی دفن زباله و پسماند های شهری موقعیت مناسب برای دفن زباله را با استفاده از پارامتر های در نظر گرفته شده پیش بینی کنیم . ابتدا از پارامتر های در نظر گرفته شده نقشه فاصله تهیه کرده و سپس هر کدام از نقشه ها به دوکلاس تقسیم بندی میکنیم چرا از منطق بولین استفاده کرده که بر پایه صفر و یک ارزش گذاری میشود این منطق منطق دقیق و قاطعی هست سپس همه نقشه ها را همپوشانی کرده و با توجه به نقشه همپوشانی شده مکان مناسب برای دفن زباله در شهر اصفهان را پیش بینی میکنیم .در این مقاله قصد داریم تا با مکانیابی پسماند های شهری با روش بولین ، مناطق مستعد برای دفن زباله بررسی کرده و با ارائه نتیجه ان مناطق مناسب دفن پسماند را پیش بینی کنیم .کلیدواژه ها
مکانیابی ، زباله ،منطق بولین GIS،،شهر اصفهانمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسهای اینورترهای خورشیدی: بررسی تاثیر شرایط محیطی، هزینه بر عملکرد و راندمان سامانههای فتوولتائیک
- روشهای بهینه وصول مطالبات و ارائه پیشنهادات و راهکارهای اقتصاد مقاومتی برای وصول آن در شرکت توزیع نیروی برق استان یزد
- کاربرد مدلهای بهینه سازی انرژی و اثرات ناشی از آن برای تاسیسات شبکه های توزیع برق یزد
- بهرهبرداری اقتصادی و سازگار با محیطزیست یک نیروگاه مجازی با نفوذ گستردهی منابع انرژی تجدیدپذیر
- تعیین خط افزونه با رویکرد بهبود تابآوری ، توسعه و تقویت ظرفیت خط و باس شبکه انتقال
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.