آسیب شناسی سازمانی مجموعه اداری فعال در زمینه حفاظت محیط زیست در استان یزد

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: دوازدهمین همایش ملی محیط زیست، انرژی و منابع طبیعی
  • کد COI اختصاصی: ECONF12_143
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 155
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کاظم درند

کارشناس، دفتر مدیریت عملکر د و بازرسی، استانداری یز د

هدایت کارگر

کارشناس، دفتر مدیریت عملکر د و بازرسی، استانداری یز د

سیدحسن سالاری

مدیرکل، دفتر مدیر یت عملکر د و بازرسی، استانداری یز د

رضا حسینی

کارشناس، دفتر مدیریت عملکر د و بازرسی، استانداری یز د

چکیده

هدف مطالعه حاضر، معرفی آسیبهای سازمانی مجموعه اداری دولتی است که در گستره جغرافیایی استان یزد، ماموریت حفاظت ازمحیط زیست را بر عهده دارند. بدین منظور ضمن پیروی از مدلی که در بازرسیهای اداری استانداری یزد مورد استفاده قرار میگیردو به عنوان مصداقی از مدلهای سه شاخگی، جریان آسیبشناسی سازمانی را چارچوب میبخشد، مجموعه ای از دادههای ناظر بر اینموضوع گردآوری و تحلیل شده است. این تحقیق از منظر هدف، کاربردی محسوب میشود و به روشی توصیفی و کیفی با استناد بهدادههای قضاوتی بازرسان و خبرگان از طریق تکنیکهایی مانند بحث گروهی و نشست خبرگی اجرا شده است. یافتههای اینمطالعه، مجموعه ای از آسیب های سازمانی مجموعه اداری مورد بررسی را در سه محور شناسایی کرده است که عبارتند از: الف( محورسختافزاری: شامل کیفیت اجرای مصادیق ظاهری طرح تکریم مردم، استقرار میز خدمت، نظرسنجی از مراجعان و همچنین شرایطبهره برداری و نگهداری از ساختمانها و خودروهای اداری؛ ب( محور فردافزاری: شامل چگونگی رعایت مقررات اداری عمومی توسطمدیران و کارکنان و همچنین رعایت اصول و ضوابط ناظر بر سلامت اداری در دستگاه؛ ج( محور نرم افزاری: شامل وضعیت تدوین واجرای برنامه های راهبردی و عملیاتی در راستای اجرای ماموریتهای محول شد ه یا وظایف مورد انتظار. مسئولان سازمان حفاظتمحیط زیست کشور میتوانند با بهره گیری از نتایج این پژوهش، برنامه ریزی برای اولویت بندی آسیب های سازمانی شناسایی شده رادر دستور کار خویش قرار دهند تا بر اسا س اولویت های منطقی و متناسب با منابع در اختیار، به رفع هدفمند این آسیبها بپردازند.

کلیدواژه ها

آسیب شناسی سازمانی، محیط زیست، سازمان حفاظت محیط زیست کشور، استانداری یزد، یز د

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.