پژوهشی در دیدگاه های مزیت رقابتی با تاکید بر مدل الماس ملی پورتر
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مدیریت، علوم انسانی و رفتاری در ایران و جهان اسلام
- کد COI اختصاصی: ICHMB08_021
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 181
نویسندگان
عضو هیئت علمی گروه مدیریت دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام
دانشجوی دکتری رشته سیاستگذاری بازرگانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام
چکیده
مزیت رقابتی نشان دهنده ظرفیتی از سازمان ها در جهت جذب مشتریان بیشتر نسبت به رقبا می باشد که این ظرفیت با تکیه برقابلیت ها و امکانات موجود در آن سازمان است . مزیت رقابتی پایدار سود بلند مدتی است که از تحقق استراتژی های با ارزش ومنحصر به فرد حاصل می شود. می توان گفت یک سازمان زمانی دارای مزیت رقابتی است که امکانات و منابع و قابلیت هایی منحصر به فرد را دارا باشد که به وسیله سایر رقبا قابل تقلید نباشد و بتواند ارزش بیشتری را به مشتریان ارائه دهد. در عصر حاضر که عصردانش مداری بوده و در عرصه های مختلف شاهد نرخ بالای تغییرات هستیم ، فضای کسب و کار با پیچیدگی های زیادی مواجه بوده که سازمان ها برای مصون ماندن در این فضای پیچیده در بازار جهانی و همچنین محیط پویای فراروی خود باید از مزیت رقابتی استفاده کنند. در واقع مزیت رقابتی به سازمان ها این امکان را میدهد که در مقابل رقبایشان دو حالت دفاعی و یا حمله ای را ایجاد کنند و با استفاده از ظرفیت ها و قابلیت های سازمانی ، خود را از رقبایش متمایز گرداند. برای سنجش رقابت پذیری ملل و گروه بندی آن ها از مدل الماس ملی پورتر استفاده میشود، این مدل ، یک مدل استراتژی تجارت پایدار جهت بالا بردن قدرت رقابت پذیری است که با اجرای درست آن نتایج مثبتی به بار خواهد آمد. هدف این پژوهش ، بررسی دیدگاههای مختلف موجود برای مزیت رقابتی با تاکید بر مدل الماس ملی پورتر می باشد.کلیدواژه ها
مزیت رقابتی ، انواع مزیت رقابتی ، دیدگاه های مزیت رقابتی ، مدل الماس ملیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.