بررسی اختلالات یادگیری در علوم تربیتی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی فقه، حقوق، روانشناسی و علوم تربیتی در ایران و جهان اسلام
- کد COI اختصاصی: ICJLP08_090
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 189
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد ، گروه روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه پیام نور تهران ، ایران
استادیار گروه روان شناسی و علوم تربیتی ، دانشگاه پیام نور،تهران ، ایران
چکیده
روان شنایی یادگیری یکی از شاخه های روان شناسی است که اهمیت زیادی در ایجاد یادگیری وچگونگی یادگیری انسان ها دارد. یادگیری یکی از مهم ترین و بالاترین ویژگی های آدمی است . با پیشرفت علم و تکنولوژی یادگیری در آموزش وپرورش هم دچار تغییر و تحول شد.یک اختلال یاد گیری, اختلالی عصب زیست شناختی است که از یک مشکل جد ی د ر خواند ن , حساب کرد ن و یا کلمه بندی نوشتن به وجود می آید که انتظار نمی رود به یک فرد عاد ی نسبت د اد ه شود. یک اختلال یاد گیری نه یک اختلال یاد گیری است ونه به وسیله ی یک اختلال هیجانی ایجاد می شود. اگر د رست ارزیابی نشود تاثیر بالقوه ای روی عملکرد ناسازگارانه ی فرد د ارد و د ر حوزه های چند گانه ی زند گی ضعف ایجاد می نماید. وقتی فردی دچار اختلال یاد گیری می شود, یک ارزشیابی عصب روان شناختی توانایی ها ضروری است تا منبع مشکل را به علاوه د ر حوزه های توانایی عصب روان شناختی تعیین کند که می تواند به عنوان پایه ای برای فنون جبرانی و اختیارات درمانی باشد.کلیدواژه ها
یادگیری ، اختلالات یادگیری ، کودکانمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.