بررسی نقض حریم خصوصی کودک در فضای مجازی به مثابه کودک آزاری
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی فقه، حقوق، روانشناسی و علوم تربیتی در ایران و جهان اسلام
- کد COI اختصاصی: ICJLP08_039
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 197
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد جزا و جرم شناسی واحد تهران شمال
دانشجوی کارشناسی ارشد جزا و جرم شناسی واحد تهران شمال
چکیده
امروزه با گسترش فناوری و دسترسی آسان به فضای مجازی در کنار مزایای بسیار زیاد خود حریم خصوصی افراد را هم با مخاطرات زیادی همراه کرده است که کودکان نیز مصون از این امر نیستند، از سوی دیگر رشد و تعالی کودکان و همچنین از دیگر سوء حدود و ثغور مسائل مربوط به حریم خصوصی مورد توجه و دغدغه اصلی قانون گذار و فعالان حقوقی در آن جامعه می باشد و حفظ این حریم از حقوق بنیادین بشر است . بنابراین سوال اصلی در این مقاله این است که آیا با نقض حریم خصوصی کودک در فضای مجازی به مثابه کودک آزاری هست یا خیر؟ در این پژوهش ابتدا سعی در شناخت مفهوم کودک آزاری داشته و در ادامه کودک آزاری در فقه و قانون مورد بررسی قرار می گیرد سپس مفاهیمی مانند فضای مجازی و حریم خصوصی بررسی قرار می گیرد و النهایه بابررسی کودک آزاری در فضای مجازی به دنبال پاسخ به سوال اصلی مقاله هستیم .هدف این مقاله صرفا گامی برای آغاز مطالعات در این زمینه خواهد بود و مدعی تبیین و تطبیق و جامعیت دقیق در همه ابعاد آن با توجه به فقدان اتفاق نظر نمی باشد.کلیدواژه ها
کودک آزاری، حریم خصوصی ، فضای مجازی، کودک ، قانونمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.