رسم منحنی شکنندگی برای ساختمان های قدیمی پیشساخته درآذربایجان شرقی

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی بهسازی و مقاوم سازی بافت های شهری در مجاورت گسل های فعال
  • کد COI اختصاصی: NCCVAF01_031
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1929
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بیتا ارغوانی خواه

کارشناسی ارشد دانشگاه تبریز

مسعود فرزام

استادیار دانشگاه تبریز

مجید برقیان

دانشیار دانشگاه تبریز

چکیده

روشهای متنوعی برای ارزیابی آسیبپذیری لرزهای ساختمانها وجود دارد که از نظر هزینه و دقت متفاوت میباشند، در این بین استفاده از منحنیهای شکنندگی که احتمال خسارت سازهای را به عنوان تابعی از مشخصههای حرکت زمین و متغیرهای طراحی در نظر می -گیرند، متداولتر هستند. این منحنیها درصد احتمال فراگذشت پاسخ سازه از حد مجاز عملکردی را در شدتهای متفاوت زمینلرزه بیان میکند. در این تحقیق ساختمانهای قدیمی بتنی با پانلهای پیشساخته که در آذربایجان شرقی واقع شدهاند مورد بررسی قرار گرفتند. استفاده شد. منحنیهای شکنندگی برای سازه مورد نظر ترسیم و تأثیر عملکرد SAP در مدلسازی و تحلیل مدلهای سازه، از نرمافزاراتصالات پانلها بر احتمال آسیب این ساختمانها با سازهای که دارای دیوار برشی میباشد، مورد بررسی قرار گرفت. زمانی که سازه پانلیدارای اتصالات قائم میباشد احتمال شکنندگی سازه نسبت به زمانی که سازه دارای دیوارهای برشی میباشد زیادتر است

کلیدواژه ها

منحنی شکنندگی - سازه پیشساخته بتنی - سطوح عملکرد - تحلیل تاریخچه زمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.