بررسی ساختمان فولادی با ستون های با بست موازی به روش تحلیل استاتیکی غیرخطی و پیشنهاد روشی جدید برای بهسازی آن
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی بهسازی و مقاوم سازی بافت های شهری در مجاورت گسل های فعال
- کد COI اختصاصی: NCCVAF01_027
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1547
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین
استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین
چکیده
ستون های فولادی با بست موازی با توجه به عملکرد مناسب تحت بارهای ثقلی و شرایط مناسب اقتصادی و اجرایی یکی از رایج ترین نوع ستون ها در ساختمان های فولادی در ایران می باشد. تجربیات زلزله های گذشته به خصوصزلزله بم سال 2003 در ایران، نشان می دهد که ستون های با بست موازی تحت بارهای لرزه ای بسیار آسیب پذیرند و بسیاری از ساختمانهای دارای این ستون ها دچار خسارت های عمده شدند. بنابراین بررسی ساختمان های دارای ستونهای با بست موازی تحت بارهای لرزه ای و ارائه روش های مناسب جهت بهسازی آن ها از اهمیت زیادی برخوردار است.یکی از راهکارهای محتمل برای بهسازی این ساختمان ها پرکردن هسته داخلی ستون های آن با بتن برای ایجاد یکستون مختلط می باشد. در این پژوهش یک ساختمان فولادی دارای ستون های با بست موازی و سیستم مقاوم جانبیدر یک جهت مهاربندی همگرا و درجهت دیگر قاب خمشی، قبل از بهسازی و بعد از بهسازی با استفاده از تحلیل استاتیکی غیر خطی مورد مطالعه و مقایسه با هم قرار گرفته است. نتایج تحلیل ها نشان می دهد بهسازی ساختمان با روش پیشنهادی باعث بهبود قابل توجه سطح عملکرد سازه در هر دو جهت می شود.کلیدواژه ها
ستون فولادی با بست موازی تحلیل استاتیکی غیرخطی سطح عملکرد بهسازیمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.