نقش بهبود مزیت های رقابتی تجارت الکترونیک بر واکنش رفتار مشتریان

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی جامعه شناسی، علوم اجتماعی و آموزش و پرورش با رویکرد نگاهی به آینده
  • کد COI اختصاصی: SEDCONF02_316
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 168
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پریسا بهمنی

استادیار گروه مدیریت بازرگانی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران

رضا حکمتی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران

محمدصادق ساطعی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران

جمال صارمی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.

چکیده

هدف از انجام این تحقیق بررسی نقش بهبود مزیت های رقابتی تجارت الکترونیک بر واکنش رفتار مشتریان بود. این مطالعه به روش کتابخانه ای و از نوع طرح های مروری است؛ که در تیترهای فرعی به بررسی نقش بهبود مزیت های رقابتی تجارت الکترونیک بر واکنش رفتار مشتریان می پردازد. در نتیجه می توان این گونه بیان کرد که بهبود مزیت های رقابتی می تواند به رفع نیازها و انتظارات مشتریان بیشتر کمک کند. طراحی یک وبسایت کاربرپسند، بهبود سرعت و کارایی سیستم پرداخت، ارسال سریع سفارش ها و ارائه خدمات پس از فروش عالی، می تواند باعث افزایش رضایت مشتریان شود و آن ها را به خریدهای بیشتر و تکراری تر ترغیب کند. نیاز به فروشگاه های فیزیکی، اجاره فضا، نیروی کار و هزینه های مرتبط با آن ها کمتر می شود. همچنین، فرآیندهای خودکارسازی و اتوماسیونی در تجارت الکترونیک می توانند هزینه ها را کاهش داده و به بهبود کارایی کمک کنند. به طورکلی، بهبود مزیت های رقابتی در تجارت الکترونیک می تواند به ارتقای تجربه خرید مشتریان، افزایش رضایت آن ها، ایجاد وفاداری و تشدید رابطه با آن ها کمک کند. با ارائه عوامل متمایزکننده و مزیت های رقابتی، فروشگاه آنلاین می تواند مشتریان را به سمت خود جذب کند و از انتقال آن ها به رقبا جلوگیری کند.

کلیدواژه ها

رقابت، تجارت الکترونیک، قصد خرید، رفتار مشتریان،

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.