مقاوم سازی تیرهای فولادی به روش پیش تنیدگی خارجی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی بهسازی و مقاوم سازی بافت های شهری در مجاورت گسل های فعال
- کد COI اختصاصی: NCCVAF01_021
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2616
نویسندگان
مربی، گروه عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر، عجب شیر، ایران
استاد، دانشکده مهندسی عمران ، دانشگاه تبریز، تبریز، ایران
چکیده
با وجود اینکه در چند سال اخیر فن آوری پیش تنیدگی در دنیا بصورت گسترده ای جهت مقاوم سازی سازه های فولادی بکار می رود ولی در کشور ما از این تکنیک بویژه در بخش ساختمان استفاده چندانی نشده و ساختمانهای زیادیکه روش پس کشیدگی خارجی با استفاده از تاندون ها، می توانست بهترین راه حل (هم از لحاظ سازه ای و هم از لحاظ اقتصادی) برای طراحی آنها باشد، بصورت غیر پیش تنیده اجرا شده اند. لذا انجام تحقیقات بیشتر در زمینه کارایی اینروش برای تقویت مقاطع فولادی ساختمانهای در دست طراحی و نیز مقاوم سازی ساختمانهای اجرا شده، از این حیث ضروری به نظر می رسد. در این تحقیق، روش پیش تنیدگی بصورت پس کشیدگی تاندون های خارجی نصب شده در نمونه های متنوعی از تیرهای فولادیI شکل، جهت تعیین میزان افزایش مقاومت خمشی و بهبود ظرفیت باربری، توسط نرم افزار اجزای محدودABAQUS مورد تحلیل و ارزیابی قرار می گیرد. با توجه به وجود نتایج آزمایشگاهی و مقایسه با نتایج تحلیل های نرم افزاری انجام یافته برای هرکدام از نمونه ها، تطابق مناسبی بین آنها مشاهده شده و نقش عوامل مؤثر در افزایش ظرفیت باربری تیرهای مذکور نیز تعیین می گردد.کلیدواژه ها
پس کشیدگی خارجی- تاندون- ظرفیت باربری- تیرهای فولادی پیش تنیدهمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.