انتخاب موارد آزمون مبتنی بر روش تولید آزمون رانه

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دوفصلنامه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران، دوره: 16، شماره: 59
  • کد COI اختصاصی: JR_AICTI-16-59_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 33
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهره مافی

پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات

سیدحسن میریان حسین آبادی

دانشگاه صنعتی شریف

چکیده

تولید آزمون رانه (TDD)یکی از شیوه های تولید نرم افزار اول آزمون است که در آن تولید هر جزء از کد با نوشتن آزمون شروع می گردد. این شیوه به دلیل مزایای زیاد از جمله تولید کد خوانا، منظم، کوتاه و همچنین بالا بردن کیفیت، بهره وری و قابلیت اطمینان کد و امکان آزمون بازگشت به دلیل ایجاد مجموعه ی جامع آزمون بازگشت، موردتوجه قرار گرفته است. تعداد زیاد موارد آزمون واحد تولیدشده در این روش به عنوان نقطه قوتی در جهت افزایش قابلیت اطمینان به کد مطرح است با این حال اجرای مکرر موارد آزمون، باعث بالا رفتن مدت زمان آزمون بازگشت در این شیوه است. هدف این مقاله ارائه الگوریتمی جهت انتخاب موارد آزمون جهت کاهش زمان آزمون بازگشت در شیوه تولید آزمون رانه است. تاکنون ایده های مختلفی برای انتخاب موارد آزمون و کاهش زمان آزمون بازگشت مطرح شده است. اغلب این ایده ها مبتنی بر زبان برنامه نویسی و شیوه تولید نرم افزار است. ایده ارائه شده در این مقاله مبتنی بر روش اختلاف برنامه و ماهیت شیوه تولید آزمون رانه اتخاذ گردیده است. در این روش ارتباط های معنایی و ساختاری معنا دار بین آزمون های واحد و قطعات کد برنامه ایجاد می شود و انتخاب موارد آزمون با استفاده از این ارتباط ها انجام می گردد.

کلیدواژه ها

آزمون نرم افزار، تولید آزمون رانه، آزمون بازگشت، اختلاف دو برنامه، بخش بندی، کنترل نسخه

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.