بررسی تاثیر دیجیتال مارکتینگ بر رشد فروش خدمات الکترونیکی (مطالعه موردی : فروشگاه های لوازم خانگی پاکشوما استان گیلان)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هفدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: IICMO17_252
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 134
نویسندگان
دانشجوی رشته مدیریت بازرگانی.تجارت الکترونیک. دانشگاه ازاد لاهیجان
چکیده
دیجیتالی شدن نقش مهمی در دگرگونی ساختارهای سنتی ایفا می کند. هدف این پژوهش تاثیر دیجیتال مارکتینگ بر رشد فروش خدمات الکترونیک (مطالعه موردی : فروشگاه های لوازم خانگی پاکشوما) است . تحقیق حاضر از نوع هدف کاربردی و از نظر ماهیت و روش، یک تحقیق توصیفی - پیمایشی از نوع همبستگی بود. جامعه آماری در این پژوهش کلیه ی فروشندگان فروشگاه های لوازم خانگی دارای محصولات بانام تجاری پاکشوما در استان گیلان تعیین شدند که طبق برآورد از اتحادیه اصناف ۳۶۷ نفر می باشند. به دلیل این که تعداد جامعه آماری فروشندگان می باشد و شانس افراد برای انتخاب شدن باهم یکسان است لذا از روش نمونه گیری تصادفی ساده استفاده شده است ، برای تعیین حجم نمونه از جدول مورگان استفاده شد که حجم نمونه برابر ۱۸۷ نفر برآورد شده ۱ است . در این تحقیق از پرسشنامه های استاندارد فروش اینترنتی ساها و ژائو(۲۰۰۵) و بازاریابی دیجیتال خورسندی علیپور و همکاران (۱۳۹۲) استفاده شد. سپس به منظور تعیین نرمالیته بودن، با استفاده از آزمون کولموگروف اسمیرنوف نتیجه گرفته شد که تمامی متغیرهای تحقیق دارای توزیع نرمالی هستند، سپس برای آزمون فرضیات تحقیق از آزمون ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون استفاده شد. یافته ها حاکی از آن است که بین استفاده از دیجیتال مارکتینگ بر رشد فروش خدمات الکترونیکی استان گیلان رابطه مثبتی وجود دارد؛ همچنین با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون معناداری ۶ فرضیه فرعی مورد تایید قرار گرفت .همچنین براساس نتایج ضریب رگرسیون،گام پنجم شامل (اطمینان و پاسخگویی و کیفیت اطلاعات سیستم و زمان واکنش و سهولت ) با ضریب تعیین ۹۹ درصد واریانس نمرات بهره وری را تبیین می کند. و تنها مولفه ی که در تمامی گام ها کنار گذاشته نشد کیفیت بصری سیستم است که نشان دهنده ی ضروری بودن و موثر بودن این مولفه میباشد..کلیدواژه ها
دیجیتال مارکتینگ ، فروش اینترنتی ، فروش خدمات الکترونیکمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.