بررسی تاثیر هوش بر یادگیری و ارتباط تاریخی زبان عربی با فرهنگ ایرانی

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: هفدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: IICMO17_237
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 146
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آیدا قاسمی

فارغ التحصیل مقطع کارشناسی آموزش زبان عربی، دانشگاه شهید مطهری، واحد خوی

چکیده

هوش بدون شک یکی از مهم ترین موضوعات و عواملی است که می تواند بر یادگیری دانش آموزان اثر گذار باشد. در کلاس درسدانش آموزانی که به طور ذاتی از هوش بالاتری برخوردارند، می توانند یادگیی سریع تر و عمیق تری را تجربه کنند و دانش آموزانی که هوش متوسط تری دارند، باید برای یادگیری مطالب ، تلاش بیشتری داشته باشند. در بخش اول به موضوع هوش و تاثیر آن دریادگیری پرداخته می شود. زبان عربی و فرهنگ ایرانی از دیرباز تا کنون ارتباط تنگاتنگی داشته اند. این ارتباط تاریخی ، به ویژه پس از فتح ایران توسط مسلمانان، باعث شده است که زبان عربی تاثیرات عمیقی بر زبان و ادبیات فارسی بگذارد. زبان عربی نه تنها به عنوان زبان دینی و مذهبی در ایران مورد استفاده قرار گرفته ، بلکه به عنوان زبان علم و ادب در دوران طلایی اسلام نیز شناخته شده است . در طول قرون وسطی ، زبان عربی به عنوان زبان میانجی بین دانشمندان و فیلسوفان مختلف ایفای نقش کرده و به انتقالو توسعه دانش و فلسفه یونانی ، ایرانی باستان و هندی به جهان اسلام کمک کرده است . همچنین ، زبان عربی به عنوان زبان قرآن،اهمیت ویژهای در فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی دارد و آموزش آن به عنوان بخشی از هویت ملی و دینی در ایران تاکید می شود.این مطالعه با بررسی منابع موجود، قصد دارد به بررسی تاثیر هوش بر یادگیری و ارتباط تاریخی زبان عربی با فرهنگ ایرانی بپردازد.

کلیدواژه ها

هوش، یادگیری ، زبان عربی ، فرهنگ ایرانی ، ارتباط تاریخی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.