بررسی تاثیرات بهره برداری از بازاریابی شفاهی الکترونیک در شبکه های اجتماعی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هفدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: IICMO17_219
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 155
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه تهران، تهران، ایران.
دانشجوی دکتری مدیریت رسانه دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران.
چکیده
تغییر و تحول فناوری های مختلف در زیست اجتماعی مردم در جامعه تاثیرات بسزایی داشته است . در رابطه با رشد و توسعه ارتباطاتمردم با یکدیگر به مدد شبکه های اجتماعی ، تبلیغات و بازاریابی نیز دچار تحولات قابل توجهی شده است . در رابطه با موضوع این ۱ پژوهش شکل سنتی تبلیغات دهان به دهان به شکل جدیدی که از آن به نام بازاریابی شفاهی الکترونیک یاد می شود، تغییر یافته است . در این پژوهش با توجه به تمایل روزافزون برندها و کسب وکارها برای ترغیب مردم به اظهار نظر درباره محصولات و خدماتشان در فضای مجازی ، هدف بررسی اثر تبلیغات دهان به دهان در شبکه های اجتماعی را در حوزههای مختلف دنبال می کنیم . مسئله این پژوهش کمبود دانش کاربردی برندها و کسب وکارها و همچنین ضعف و بعضا یکپارچه نبودن ادبیات تحقیق به زبان فارسی در موضوع تحقیق است . مطالعه حاضر با استفاده از روش مرور کتابخانه ای و جستجوی کلیدواژههای مرتبط با موضوع پژوهش در پایگاههای علمی به گردآوری و تحلیل اطلاعات در رابطه با سوال اصلی پژوهش پرداخته است . نتایج پزوهش تاییدی بر تاثیر بازاریابی شفاهی در شبکه های اجتماعی روی قصد خرید کاربران در صنایع و پلتفرمهای مختلف را نشان می دهد و می تواند برای محققانی که علاقمند به حوزه بازاریابی دیجتال و خاصه بازاریابی شفاهی الکترونیک در شبکه های اجتماعی هستند، پیشینه ادبیات مفیدی ارائه و با مرور مطالعات متمرکز به پیشبرد فعالیت علمی آنان کمک نماید.کلیدواژه ها
بازاریابی شفاهی الکترونیک ، شبکه های اجتماعی ، بازاریابی دیجیتال، محتوای کاربرساختهمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.