تاثیر واقعیت درمانی بر انضباط دانش آموزان با تاکید بر دنیای مطلوب
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هفدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: IICMO17_205
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 118
نویسندگان
کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی، فارغ التحصیل دانشگاه خوارزمی
چکیده
هدف: هدف از این پژوهش ، تاثیر مطلوبیت معلم بر رفتارهای مشکل آفرین دانش آموزان است و برای این کار مداخله ای مبتنی برواقعیت درمانی صورت گرفته است تا اثر بخشی این رویکرد در حوزه مدیریت کلاسی بررسی شود.روش: طرح تحقیق به صورت تک گروهی بوده و در این پژوهش برای به دست آوردن اطلاعات مورد نیاز از روش واقعه نگاری استفادهشده است . از پرسشنامه محقق ساخته برای ارزیابی دنیای ادراکی دانش آموزان به عنوان پس آزمون و از آمار توصیفی برای گزارشدادهها استفاده شده است .یافته ها: مطلوبیت معلم در دنیای مطلوب دانش آموزان با میانگین درصدی ۸۳.۸۸ و انحراف معیار ۹۶.۱۱ تایید شده است . با توجه به واقعه نگاری ها رفتارهای مشکل آفرین دانش آموزان در مدرسه در طول سال کمتر شده است .نتیجه گیری : یکی از مهمترین عوامل مهم در مدیریت و نظم کلاسی مطلوبیت معلم است . حذف رفتارهای تخریب کننده رابطه می تواند به مطلوبیت معلم نزد دانش آموزان کمک نماید. زمانی که دانش آموزان ارزش رفتارهای معلم را درک کنند و او را وارددنیای مطلوب خود کنند، احتمال رخ دادن مشکلات انضباطی نیز کمتر خواهد شد.کلیدواژه ها
واقعیت درمانی ، تئوری انتخاب، مدیریت کلاس، انضباط، دنیای مطلوبمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.