کنکاشی در شناخت الزامات اجرایی و شاخص های موفقیت در ایجاد دانشگاه کارآفرین (نمونه موردی : دانشگاه تهران)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هفدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: IICMO17_201
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 185
نویسندگان
دکتری رشته مدیریت دولتی، دانشگاه تهران، ایران
چکیده
امروزه با توجه به نقش تاثیرگذار دانشگاههای کارآفرین موفق در توسعه اقتصادی و اجتماعی کشورها، از دانشگاه ها انتظار می رود که در صحنه کارآفرینی در کنار آموزش و پژوهش حضور داشته باشند. بررسی دلایل موفقیت و روشهای اجرایی دانشگاههای موفق نسل سوم به فهم این موضوع که با اعمال چه تغییراتی و انجام چه کارهایی می توان جایگاهی شایسته در بین دانشگاههای کارآفرین جهان کسب کرد، کمک می کند. هدف از انجام این مقاله ، گردآوری شاخص های موفقیت در دانشگاههای نسل سوم و مشخص نمودنمیزان اهمیت هر یک از این شاخص ها می باشد که با هدف ارائه عملکردی راهبردی جهت سنجش و ارتقای شاخص های کارآفرینی دانشگاه تهران به صورت گسترده استخراج و در ۱۳ دسته به صورت کلی تقسیم بندی شده است . سپس در جدول مقایسه ، وجوداهمیت هر شاخص در دیدگاه هر محقق در پژوهش های بررسی شده، به صورت جداگانه ارائه شده و همچنین میزان اهمیت هرشاخص در دیدگاه محققین با تکیه برتمامی پژوهش های مورد بررسی ، با توجه به تعداد تکرار هر شاخص ، مشخص شده است .شایانذکر است که شاخص توجه به نوآوری و فناوری که نیاز به تحقیقات بیشتری در این زمینه احساس می شود، به عنوان خلاءتحقیقاتی تشخیص داده شده است . سپس با توجه به نظر خبرگان، میزان اهمیت هر شاخص و میزان موفقیت دانشگاه تهران در هرشاخص بررسی شده است . جامعه آماری این پژوهش تعداد ۱۵ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران می باشد. با بکارگیری راهکارها و تحلیل عددی نظرات خبرگان در این گزارش، نتایج به دست آمده نشاندهنده قابلیت بهبود بیشتر دانشگاه تهران درتمامی شاخص های مورد بررسی می باشد و می توان گفت که به منظور حصول این ویژگی ها در دانشگاه تهران به اندازه کافی موفق عمل نشده است .کلیدواژه ها
کارآفرینی ، دانشگاه کارآفرین ، اقتصاد مبتنی بر دانایی ، توسعه ، توسعه اقتصادیمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.