چگونه توانستم مشکل اعتماد به نفس سبحان دانش آموز پایه چهارم آموزشگاه ولایت را بالا ببرم؟

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: هفدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: IICMO17_171
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 152
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عرفان محمدزاده

کارشناس علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید رجایی ارومیه، ارومیه، ایران

چکیده

یکی از دلایل عمده بسیاری از اختلالات رفتاری و شخصیتی در کودکان و نوجوانان، ضعف در اعتماد به نفس و احساس خودارزشمندی (عزت نفس ) است ؛ بنابراین امروزه در اصلاح و درمان بسیاری از این اختلالات، پرورش و تقویت احساس اعتماد به ۱ نفس و مهارت های فردی و اجتماعی آنان نقش بسزایی ایفا می کند. شروع مدرسه زمان خوبی برای تقویت اعتماد به نفس است ، زمانی که قصد داریم به فرزندمان بیاموزیم چه اهدافی را در زندگی داشته باشد و برای رسیدن به آن ها چگونه تلاش کند، باید احساساتی را که باعث تقویت تفکرات منفی در آن ها می شود، کاهش دهیم . به این منظور، باید باورها و توقعات سختی را که از خود دارد و باعث ضعیف شدن اعتماد به نفس می شود و به آن شدت می بخشد، تغییر دهیم . یکی از دلایل عدم یادگیری در کودکان، ضعف در اعتماد به نفس است و این رابطه مستقیمی با چگونگی نگرش فرد به خود دارد و درمان آن بدون توجه به اصولوروش های تقویت اعتمادبه نفس انجام نمی پذیرد اینجانب عرفان محمدزاده، آموزگار پایه چهارم آموزشگاه ولایت ، در اوایل سال تحصیلی ، وقتی مشاهده کردم که دانش آموزم در فعالیت های داوطلبانه شرکت نمی کند و کمتر سعی دارد در فعالیت های کلاسی وهمچنین فعالیت های گروهی شرکت نماید. سعی کردم تا به کمک مادر او اعتماد به نفس او راتقویت نماییم ؛ لذا توانمندی های او را مدنظر گرفتیم ، نه ضعف ها و ناتوانایی هایش را؛ بنابراین در جهت رفع این مشکل فعالیت های در حد توان از او خواستم تا با تلاش خود به موفقیت برسد و او را ترغیب به داشتن دوستان بیشتری نمودم تا از این طریق انگیزه بیشتری برای سخن گفتن و ابراز وجود داشته باشد.

کلیدواژه ها

اعتماد به نفس ، اقدام پژوهی ، والدین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.