بررسی آموزش مجازی به شیوه دوره آزاد انبوه برخط در دوران کوید-۱۹
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هفدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: IICMO17_170
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 191
نویسندگان
کارشناسی راهنمایی و مشاوره دانشگاه پردیس آیت الله خامنه ای، گرگان، ایران.
کارشناسی راهنمایی و مشاوره دانشگاه پردیس آیت الله خامنه ای، گرگان، ایران.
کارشناسی راهنمایی و مشاوره دانشگاه پردیس آیت الله خامنه ای، گرگان، ایران.
کارشناسی دبیری جغرافیا دانشگاه پردیس شهدای مکه، تهران، ایران.
چکیده
دورههای آزاد انبوه بر خط s)۱(MOOC به عنوان یک پدیده برجسته در عرصه آموزش آنلاین ، جذب توجه گستردهای از جامعه آموزشی و دانشجویی کردهاند. این مقاله به بررسی مفهوم و مزایای این دورهها می پردازد. MOOCها از لحاظ دسترسی آسان، تنوع موضوعات،امکان همکاری بین زمینه های مختلف ، و ارائه منابع آموزشی رایگان، به دانش آموزان امکان می دهند تا به یادگیری بهتر و گستردهتری بپردازند. این چکیده نشان می دهد که MOOC ها به عنوان یکی از ابزارهای موثر آموزشی ، به افراد این امکان را می دهند تا به دانش ومهارتهای جدید دست پیدا کنند، و بدون محدودیت های زمانی و مکانی سنتی باشند. همچنین به بررسی تاثیر استفاده از دورههای آزادانبوه بر خط (MOOCs) در دوران کووید-۱۹ پرداخته می شود. با ظهور این بیماری و افزایش نیاز به آموزش و یادگیری آنلاین ، MOOCهابه عنوان یکی از ابزارهای موثر برای ارتقاء دسترسی به آموزش و توسعه مهارتها مورد توجه قرار گرفته اند. این چکیده به بررسی تاثیرMOOCها در ارتقاء آموزش و یادگیری در دوران کووید-۱۹، همچنین تاثیرات اجتماعی و اقتصادی استفاده از این روش در این شرایط ویژه می پردازد. MOOCها به عنوان یکی از نوآوری های برجسته در عرصه آموزش آنلاین ، امکان آموزش به هزاران نفر در سراسر جهانرا فراهم می کنند. این مقاله بر مفهومMOOC ها، ساختار آنها، و روشهای آموزش به شیوه MOOC تمرکز دارد. با توجه به این پدیده،MOOCها به عنوان یکی از راهکارهای مهم برای ارتقاء دسترسی به آموزش و گسترش دانش ، مورد بررسی قرار می گیرند. به بسیاری ازمقالات و تحقیقات انجام شده در مورد شیوه دوره آزاد انبوه برخط در دوران کوید-۱۹ و تاثیرات انجام شده که ابه آن اشاره خواهیم کرد.کلیدواژه ها
آموزش مجازی ، دوره آزاد انبوه بر خط ، کوید-۱۹، آموزش و پرورش، .MOOCمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.