تاثیر استفاده از فناوری بر مدیریت دانش آموزان در کلاس
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هفدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: IICMO17_169
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 160
نویسندگان
کارشناسی راهنمایی و مشاوره دانشگاه پردیس آیت الله خامنه ای، گرگان، ایران.
کارشناسی ارشد روان شناسی عمومی دانشگاه شمس، گنبدکاووس، ایران.
کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد، گرگان، ایران.
کارشناسی دبیری جغرافیا دانشگاه پردیس شهدای مکه، تهران، ایران.
چکیده
فناوری بحث گسترده ای است که به آسانی قابل تعریف نیست . پس از پایان یافتن جنگ جهانی دوم نیاز به فناوری احساس می شد، کم کم فناوری رشد زیادی پیدا کرد و به بخش های مختلف نفوذ پیدا کرد. با پدیدار شدن ویروس کوید-۱۹، نیاز به فناوری به ویژه فناوری ارتباطات، افزایش پیدا کرد. نیاز به این فناوری در حوزه تعلیم و تربیت و آموزش و پروش، بسیار حیاتی بود و دانش آموزان، معلمان ووالدین از این طریق با یکدیگر ارتباط برقرار می کردند. این ارتباط مزایا و معایب ، خطرات و چالش های زیادی به همراه داشت که تا قبل از آن متوجه آن نبودیم ، و بسیاری از افراد دچار مشکلاتی شدند. اگر چه ، فناوری به شدت در حال گسترش است ، اما تفاوت های بین مناطق مختلف کشور و دنیا وجود دارد. این تفاوت در دسترسی به فناوری ، به ویژه فناوری ارتباطات برای دانش آموزان و معلمان دردوران کوید-۱۹ و حتی به ویژه پس از آن، مشکلات جدی به وجود آورد و می آورد. تشکیل کلاس های آموزشی دانش آموزان در بسترفضای مجازی نیاز به آموزش دیدن معلمان را به وجود آورد تا معلمان بهتر و ایمن تر با دانش آموزان ارتباط برقرار کنند. معلمان دورههای را برای نحوه استفاده بهینه و بهتر از فناوری گذراندند. با وجود این برگزاری کلاس در بستر آنلاین ، نیازمند مدیریت دانش آموزانداشت ، و هم معلم و دانش آموز را دچار چالش های می کرد، معلمان شیوه های به کار می بردند تا کلاس درس را بهترین شکل مدیریت کنند و تداخلی در فرایند آموزش آنها ایجاد نشود. پیش از کوید-۱۹ فناوری کمتر در کلاس های درس وجود داشت ، بعد از کوید-۱۹همچنان فناوری در خدمت معلمان و دانش آموزان و سایر مردم باقی ماند و باعث آسان تر شدن فرایند کارها شد. معلم مدیریتی که درکلاس حضوری دارد را می تواند در کلاس مجازی داشته باشد و این موضوع بستگی به معلم خواهد داشت که چقدر از توانایی های خوداستفاده کند. دانش آموزان امروزه با موبایل خود توانایی هر کاری را دارند که هم مزایایی فراونی برای آنها داشته و هم معایب و خطراتبیشماری ، درصورت عدم استفاده مناسب ، از موبایل را در پی دارد. در این مورد آموزش های به آن ها(دانش آموزان) داده شده و همچنین این دانش آموزان توانایی های بسیار زیادی با این ابزار کوچک ، در فرایند یادگیری خود، خواهند داشت ، اگر چه دیدگاه مختلفی در این مورد وجود دارد. یادگیری در بستر الکترونیک انواع مختلفی دارد که استفاده ما از هر کدام، ویژگی های داشته که باعث درک بهترموضوع توسط دانش اموز و یا سایر افراد می شود.کلیدواژه ها
فناوری ، مدیریت کلاس ، دانش آموزان ، مدیریت ، آموزش و پرورش.مقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.