چالش های آموزش مجازی در دوران کوید-۱۹
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هفدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: IICMO17_167
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 109
نویسندگان
کارشناسی راهنمایی و مشاوره دانشگاه پردیس آیت الله خامنه ای، گرگان، ایران.
کارشناسی راهنمایی و مشاوره دانشگاه پردیس آیت الله خامنه ای، گرگان، ایران.
کارشناسی ارشد روان شناسی عمومی دانشگاه شمس، گنبدکاووس، ایران.
کارشناسی دبیری جغرافیا دانشگاه پردیس شهدای مکه، تهران، ایران.
چکیده
در دوران شیوع ویروس کووید-۱۹، آموزش مجازی به عنوان یک روش اساسی برای ادامه فعالیت های آموزشی در سطوح مختلف به شدت گسترش یافت . اما این تجربه همراه با چالش هایی بوده است که برای اجتناب از افزایش کیفیت این فرآیند باید مد نظر قرار گیرد. این مقاله به بررسی چالش های اصلی آموزش مجازی در دوران کووید-۱۹ می پردازد. از جمله این چالش ها می توان به عدم دسترسی به فناوری و اینترنت ، کاهش تعاملات اجتماعی ، افزایش خستگی و استرس در دانش آموزان و معلمان، و نقص آن در کیفیت فرآیند آموزشی اشاره کرد. علاوه بر بررسی چالش های عمومی آموزش مجازی در دوران کووید-۱۹، به ویژگی ها، مزایا و چالش های مرتبط با استفاده از شیوه آموزش مجازی MOOC پرداخته می شود. این چالش ها شامل ارتباط کمتر با اساتید، کیفیت متغیر محتوا، و عدم تعامل مستقیم با همکاران و هم دانشجویان می باشد. ین مقاله همچنین به بررسی نقش آموزش مجازی در دوران کووید-۱۹، به ویژه از جنبه های عاطفی ، سیستم مدیریت یادگیری ، مزایا و معایب آن، و مشکلات موجود از زبان خانواده ها می پردازد. با تمرکز بر جنبه های عاطفی ، مقاله به بررسی تاثیرات آموزش مجازی بر روابط انسانی و رفتارهای روانی دانش آموزان و اساتید می پردازد. همچنین ، اهمیت و نقش سیستم های مدیریت یادگیری در ارائه محتوا و ارتباط با دانشجویان مورد بحث قرار می گیرد. پس از آن، مزایا و معایب آموزش مجازی مورد بررسی قرار می گیرد، از جمله امکان دسترسی به محتواهای غنی و ارائه امکانات تعاملی تا مشکلاتی مانند عدم تعامل مستقیم با محتوا و همکاران.، مقرون به صرفه بودن، انعطاف پذیر بودن ، به روز بودن محتوا ، کارآمد و سرعت بالای آموزش مجازی تنها بخشی مزایای این شیوه از تدریس می باشد. هر شیوه ای علاوه بر مزایا معایبی نیز دارد همچون قطعی اینترنت ، محدودیت دسترسی به فناوری که باعث ایجاد مشکلاتی برای دانش آموزان معلمان خواهد شد. همچنین ، نگاهی به مشکلاتی که خانوادهها با آموزش مجازی مواجه می شوند، مطرح میشود. در نهایت، مقاله به اهمیت شناخت و حل مشکلات آموزش مجازی در دوران کووید- ۱۹ تاکید میکند تا فرآیند آموزشی بهبهترین شکل ممکن ادامه یابد.کلیدواژه ها
چالش های آموزش، آموزش مجازی، آموزش و پرورش، کوید- ۱مقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.