بررسی انواع فنون و تکنیک های مختلف سوزن دوزی از جمله سوزن دوزی دستی ، ماشینی و کامپیوتری
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هفدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: IICMO17_137
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 119
نویسندگان
کارشناسی معماری چابهار، سیستان و بلوچستان، ایران.
چکیده
هدف بررسی انواع فنون و تکنیک های مختلف سوزن دوزی از جمله سوزن دوزی دستی ، ماشینی و کامپیوتری می باشد. روشتحقیق به صورت مروری (کتابخانه ای ) می باشد. در بررسی انواع فنون و تکنیک های سوزن دوزی ، می توان گفت که سوزن دوزی دستی ، ماشینی و کامپیوتری هر کدام ویژگی ها و کاربردهای خاص خود را دارند. سوزن دوزی دستی به صورت دستی و با دقت انجام می شود و به هنرمندان امکان می دهد طرحهای زیبا و دقیق را ایجاد کنند. سوزن دوزی ماشینی از دستگاههای خاص استفاده می کند که به صورت خودکار و با سرعت بیشتری نسبت به دستی ، طرحها را اجرا می کند. سوزن دوزی کامپیوتری نیزترکیبی از هنر سوزن دوزی و فناوری کامپیوتر است که امکان ایجاد و اجرای طرحهای پیچیده و دقیق را به صورت خودکار ۱ فراهم می کند. انتخاب روش مناسب برای هر پروژه بستگی به نوع طرح، مقیاس کار و ترجیحات هنرمند دارد. به طور کلی ، هر یک از این روشها از نظر زمان، دقت ، سرعت و قابلیت اجرا برای موارد خاصی مناسب هستند. انتخاب روش مناسب بستگی به نوع طرح، مقیاس پروژه و ترجیحات هنرمند دارد.کلیدواژه ها
تدریس فعال، افزایش مشارکت ، یادگیری دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.