دین و فرهنگ : جریان های بالقوه موثر بر ارتقای بهداشت دست در مراقبت های بهداشتی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هفدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: IICMO17_106
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 143
نویسندگان
کارشناسی الهیات و مبانی فق و حقوق اسلامی، دانشگاه آزاد یادگار امام، تهران، ایران
چکیده
عفونت های مرتبط با مراقبت های بهداشتی سالانه صدها میلیون بیمار را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد. اولین چالش جهانی ایمنی بیمار سازمان جهانی بهداشت (WHO) با عنوان ”مراقبت پاک مراقبت ایمن تر است ” با ارتقای بهداشت دست در مراقبت های بهداشتی به عنوان سنگ بنای این پروژه، با این مشکل عمده ایمنی بیمار مقابله می کند.دستورالعمل های سازمان جهانی بهداشت درباره بهداشت دست در مراقبت های بهداشتی توسط گروه بزرگی از کارشناسانبین المللی تهیه شده است و در حال حاضر در مرحله آزمایشی برای ارزیابی امکانسنجی و مقبولیت در محیط های مختلف مراقبت های بهداشتی در سراسر جهان قرار دارد. جستجوی ادبیات گستردهای انجام شد و کارشناسان و مراجع مذهبی برای بررسی عوامل مذهبی فرهنگی که ممکن است به طور بالقوه بر ارتقای بهداشت دست تاثیر بگذارند، ارائه راهحل های ممکن وپیشنهاد زمینه هایی برای تحقیقات آتی مورد مشورت قرار گرفتند. ایمان و فرهنگ دینی می تواند به شدت بر رفتار بهداشت دست در کارکنان مراقبت های بهداشتی تاثیر بگذارد و به طور بالقوه بر رعایت بهترین شیوه ها تاثیر بگذارد. دادههای جالبی در مورد نشانه های خاصی برای پاکسازی دست ها بر اساس ۷ دین اصلی در سراسر جهان، تفسیر حرکات دست ، مفهومدست های »به طور آشکار کثیف «، و استفاده از مالش دست ها با استفاده از الکل و ممنوعیت استفاده از الکل توسط برخی مذاهب بازیابی شد(پیتت ،۲۰۰۵). تاثیر ایمان مذهبی و ویژگی های فرهنگی باید هنگام اجرای یک استراتژی چندوجهی برای ترویج بهداشت دست در مقیاس جهانی مورد توجه قرار گیرد.کلیدواژه ها
مذهب ، بهداشت و تمیزی ، الکل ، ضد عفونی کنندهمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.