رویکرد پسافمینیسم و تاثیر آن بر حقوق کیفری

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: هفدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: IICMO17_094
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 364
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یاسین محمدی

کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرمشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

چکیده

پژوهش حاضر با روش »توصیفی - تحلیلی « در پی آن است که تصویر روشنی از هر کدام از این روایت ها و تاثیری که بر حقوقگذاشته یا می توانند بگذارند به دست می دهد هدف از انجام پژوهش حاضر بررسی روایت های متفاوت پسافمینیسم و تاثیر آنبر حقوق کیفری می باشد. نتیجه گیری آنچه از روایت های پسا فمینیسم می توان نتیجه گرفت بازگشت به خواسته های زنانو توجه به تفاوت های فردی آنها به ویژه در محاکم عدالت است . نگرش پسافمینیسم با روایت های متفاوتی همراه است که عدهای چون پسافمینیسم های عامه خوانش بازگشت زنان به نقش های سنتی و در مقابل پسافمینیسم های دانشگاهی با مخالفت با این نگرش به دنبال اصلاح برخی جریانات فمینیستی با پیوند زدن آن با مفاهیم معرفتی هستند. از سویی دیگر عده ای روایت پسافمینیسم را متاثر از شرایط خاص پسامدرن می دانند. این روایت توانسته آنچه گرایش پسامدرن مثبت گرا مد نظر دارد، رادر زمینه انعطاف پذیری مطالعه زنان و هستی شناسی متفاوت و امکان تعامل آنها را در برگیرد. در حقوق کیفری نیز همین انعطاف و نسبی گرایی می تواند باعث توجه فردی به اوضاع و احوال بزهکاران و احکام متغیر برای آنها شود.

کلیدواژه ها

پسافمینیسم ، پسامدرن، جنسیت ، حقوق کیفری ، فمینیسم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.