بررسی نقش آموزش مهارت های زندگی بر سلامت روان دانش آموزان
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هفدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: IICMO17_078
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 819
نویسندگان
دانشجو کارشناسی آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان مرکزی، اراک، ایران.
دانشجو کارشناسی آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان مرکزی، اراک، ایران.
دانشجو کارشناسی آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان مرکزی، اراک، ایران.
چکیده
با توجه به پیشرفت سریع جامعه و تغییرات متنوع در سبک زندگی ، اهمیت بهداشت روان دانش آموزان به عنوان یک عامل اساسی در پیشرفت آموزش و پرورش آشکار شده است . یکی از راهکارهای کلیدی در این حوزه، آموزش مهارت های زندگی به دانش آموزان است . بهداشت روانی دانش آموزان به عنوان یک جنبه کلان سلامت ذهنی و اجتماعی آنان مطرح است . مسائل نظیر استرس، اضطراب، و افزایش اختلالات روانی در محیط های آموزشی نیازمند راهکارهای جدید و موثر برای پیشگیری و درمان می باشد. این پژوهش که با هدف بررسی آموزش مهارت های زندگی بر سلامت روان دانش آموزان انجام گرفته است ، به روش مروری -کتابخانه ای است که با توجه به نظرات اساتید این عرصه به رشته تحریر درآمده است . محتوای لازم برای نگارش این مقاله از طریق جستجو در پایگاه های اطلاعاتی و موتور جستجو گوگل به دست آمده است که نتایج به دست آمده نشان داده است که مهارت های زندگی به عنوان یک سازوکار تربیتی ، می تواند به دانش آموزان کمک کند تا با چالش ها به بهترین شکل ممکن مقابله کنند و بهداشت روان خود را تقویت نمایند. آموزش مهارت های زندگی ، علاوه بر افزایش دست یافته های ذهنی و روحی دانش آموزان، به ایجاد محیط های آموزشی سالم و پشتیبانی از رشد شخصی و اجتماعی آنان کمک می کند. این مهارت ها شامل مدیریت استرس، ارتباطات موثر، حل مسائل ایمنی ، شناختی و افزایش احساس مسئولیت شخصی می شوند. ارتقاء این موارد نه تنها به بهبود روان دانش آموزان کمک می کند بلکه به عنوان یک پایه مهم در بهبود اداء تحصیلی و رفتارهای اجتماعی آنان اثرگذار است. در این مقاله، به بررسی نقش آموزش مهارت های زندگی بر سلامت روان دانش آموزان در ارتقای بهداشت میپردازیم. مفاهیم اساسی بهداشت روان، آموزش مهارت های زندگی، و تاثیر این آموزش بر بهبود وضعیت روانی دانش آموزان رابررسی می نماییم.کلیدواژه ها
آموزش ، سلامت روان، مهارت ها زندگی، خودپنداره تحصیلی.مقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.