بررسی روش های تدریس فعال و غیر فعال و معرفی چند روش تدریس در درس جغرافیا
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هفدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: IICMO17_054
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 153
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی پیوسته آموزش جغرافیا دانشگاه فرهنگیان پردیس امیر کبیر کرج
چکیده
هدف از این پژوهش های تدریس معلم باید منجر به رشد همه جانبه فراگیران شود. مسئله مورد توجه ما در این پژوهش بررسی روش های تدریس فعال و غیرفعال و شناخت بهترین روش های تدریس برای درس جغرافیا است . هدف از این پژوهش آگاهی و شناخت اصول و روشهای فعال است تا معلمان بتوانند مطابق با شرایط و جو کلاس درسی که دارند بهترین روش تدریس را برگزینند. روش به کار برده شده توصیفی - تحلیلی با استفاده از روش کتابخانه ای است . در این پژوهش به معرفی چند نمونه از روشهای تدریس پرداخته ایم و مزایای روش تدریس فعال را برشمرده ایم . همچنین مسائلی را که در اجرای این روش پیش روی سیستم آموزشی است را نام برده ایم و به معرفی بهترین روشها در درس جغرافیا پرداخته ایم . یافته های پژوهش حاکی از آن است که معلمان به مواردی که ذکر می کنند به آنها عمل نمی کنند و بیشتر از روش سخنرانی که در این فراگیر فقط شنونده است استفاده میکنند. در نتیجه قدرت تحلیل از شاگرد در مدرسه گرفته شده است . مدارس و معلمان باید به جای این روش از روش های تدریس فعال که باعث افزایش قدرت تحلیل دانش آموز میشود ، استفاده کنند و به سطوح بالای یادگیری توجه کنند.کلیدواژه ها
تدریس فعال، روشهای تدریس ، جغرافیا، معلم ، یادگیریمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.