بررسی سامانه همگام مشاور مدرسه براساس طراحی آموزشی وستون و همکاران از منظر مشاوران
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: کنفرانس ملی روانشناسی کاربردی و توسعه انسانی
- کد COI اختصاصی: APHD01_104
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 129
نویسندگان
دانشجوی دکترای برنامه ریزی آموزش از دور مرکز تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نو ر
دانشجوی دکترای برنامه ریزی آموزش از دور مرکز تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نو ر
چکیده
هدف از پژوهش حاضر بررسی سامانه همگام مشاور مدرسه براساس طراحی آموزشی وستون و همکاران می باشد. این پژوهش، از نظر هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی از نوع پیمایشی (دلفی) است. از جامعه آماری مشاوران مدارس شهر سراوان در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ تعداد ۱۴ نفر (۸مرد و ۶ زن) به سوالات پرسشنامه مجازی پاسخ دادند. در این پژوهش اطلاعات مورد استفاده از دو بخش تشکیل شده است: اطلاعات نظری و اطلاعات تجربی. در این پژوهش برای جمع آوری اطلاعات نظری از روش کتابخانه ای استفاده گردید و جمع آوری اطلاعات بخش تجربی به روش میدانی با استفاده از پرسشنامه طراحی آموزشی محقق ساخته براساس طراحی وستون و همکاران (۱۹۹۹) انجام گرفت. و اطلاعات با نرم SPSS، با استفاده از روش آمار توصیفی و آزمون آماری استنباطیt تک نمونه ای، تجزیه و تحلیل شدند. نتایج نشان داد که عناصر اصلی (طراحی، موضوع، زبان و ارائه) در حد انتظار، عناصر فرعی (سواد رایانه ای یادگیرندگان، امکانات و پشتیبانی، برقراری ارتباط، اعتبار و روزآمد بودن محتوا) در حد انتظار، عدالت آموزشی و طراحی آموزشی سامانه همگام در حد انتظار و عناصر فرعی (میزان دسترسی فراگیران و سرعت بارگیری و پهنای باند) پایین تر از حد انتظار بودندمی باشد. با توجه به فاصله داشتن طراحی سامانه همگام با وضع مطلوب لازم است طراحان سامانه در جهت بهبود و تقویت سامانه برنامه ریزی های بیشتری را مدنظر داشته باشند.کلیدواژه ها
سامانه همگام، مشاوران مدارس، وستون و همکارانمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.