نقش آموزش مجازی بر میزان، عمق و کیفیت یادگیری دانش آموزان شهرستان قاینات
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: کنفرانس ملی روانشناسی کاربردی و توسعه انسانی
- کد COI اختصاصی: APHD01_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 181
نویسندگان
دانشجوی فرهنگیان کارشناسی پردیس امام سجاد بیرجند (ع)، قاین
دانشجوی فرهنگیان کارشناسی پردیس امام سجاد بیرجند (ع)، قاین
عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان پردیس امام سجاد بیرجند (ع)، بیرجند
چکیده
با توجه به شیوع ویروس کرونا و مجازی شدن ناگهانی آموزش ها، پژوهش حاضر با هدف بررسی نقش آموزش مجازی بر یادگیری دانش آموزان با تاکید بر میزان، عمق و کیفیت یادگیری آن ها به روش تحقیقی کیفی- کمی از طریق پرسشنامه الکترونیکی انجام گرفته است. داده های کیفی از طریق پرسشنامه، از ۳۰ معلم باتجربه و ۲۵ دانش آموزان شهرستان قاینات جمع آوری شده اند. در این پژوهش از دو پرسشنامه خودساخته ی بررسی نظر معلم با ۲۱ سوال و بررسی نظر دانش آموزان با ۱۸ سوال نسبت به تاثیر آموزش مجازی بر میزان، عمق و کیفیت یادگیری دانش آموزان استفاده شد. سوالات برای تعیین روایی در اختیار ۳ استاد قرار گرفتند. روایی هر پرسشنامه به ترتیب ۰.۶۵ و ۰.۶۹ و پایایی آن ها که با نرم افزار SPSSبه دست آمده بودند، به ترتیب ۹۴ درصد و ۷۸ درصد بودند؛ که نشان دهنده روایی خوب پرسشنامه می باشد و سپس نتایج مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. با بررسی پرسشنامه ی معلمان، تعداد زیادی از آن ها، آموزش مجازی را خیلی مفید نمی دانستند و بیان می کردند؛ یادگیری دانش آموزان، کیفیت لازم نسبت به آموزش حضوری را ندارد و در مقاطع بالاتر پایه ی دانش آموزان ضعیف خواهد بود. نتایج پرسشنامه دانش آموزان نیز نشان داد، با توجه به اینکه دانش آموزان در دومین سال برگزاری کلاس های مجازی هستند از این جهت آگاهی بیشتری نسبت به آموزش مجازی کسب کرده اند و اگرچه تعاملات آن ها نسبت به گذشته کمتر شده است اما آموزش مجازی توانسته است تا حد قابل قبولی در آموزش به دانش آموزان خوب عمل کند.کلیدواژه ها
آموزش مجازی، دانش آموزان، میزان یادگیری، کنترل کیفیت و عمق یادگیریمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.