بررسی پیشایندها و پیامدهای عشق به برند با رویکرد تقابل فعالیت های بازاریابی رسانه های اجتماعی و تجربه زیسته مشتریان (مورد مطالعه: شرکت عالیفرد، گروه صنعتی سن ایچ)
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: فصلنامه بازاریابی خدمات عمومی، دوره: 2، شماره: 2
- کد COI اختصاصی: JR_JSPM-2-2_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 139
نویسندگان
گروه مدیریت بازرگانی، واحد تهران شمال، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
گروه مدیریت بازرگانی، واحد تهران شمال، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.
چکیده
امروزه این امر که رضایت از یک برند دیگر نمی تواند به صورت جامع باعث ایجاد مزیت رقابتی برای یک سازمان باشد، بر کسی پوشیده نیست. در حقیقت در عصر حاضر کسب مزیت رقابتی و به طور کلی موفقیت یک برند به پدیده ای تحت عنوان عشق به برند گره خورده است. برهمین اساس بررسی پیشایندها و پیامدهای عشق به برند مهم ترین مبحث در علم بازاریابی و در نزد پژوهشگران می باشد از طرفی دیگر نظر به نفوذ و گسترش روزافزون رسانه های اجتماعی در کسب و کارها هدف اصلی پژوهش حاضر بررسی پیشایندها و پیامدهای عشق به برند با رویکرد تقابل فعالیت های بازاریابی رسانه های اجتماعی و تجربه زیسته مشتریان می باشد. جامعه آماری پژوهش را کلیه مشتریان برند سن ایچ در شبکه های اجتماعی تشکیل داده بودند که از طریق نمونه گیری غیرتصادفی – در دسترس نمونه آماری مورد مطالعه انتخاب شدند. در راستای هدف پژوهش از روش تحقیق توصیفی - پیمایشی استفاده شد. در این پژوهش روش مطالعات کتابخانه ای و میدانی برای جمع آوری اطلاعات لازم مورد استفاده قرار گرفت و از پرسشنامه به عنوان ابزار پژوهش استفاده شد. داده های جمع آوری شده از نمونه آماری توسط نرم افزارهای اس پی اس اس و اسمارت پی ال اس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت که نتایج پژوهش حکایت از تایید همه هفت فرضیه پژوهش دارد؛ بدین معنا که فعالیت های بازاریابی رسانه های اجتماعی بر خودبیانگری برند تاثیر مثبت دارد همچنین فعالیت های بازاریابی رسانه های اجتماعی، خودبیانگری برندها و تجربه برند بر عشق به برند تاثیر مثبت دارد و در نهایت عشق به برند بر قصد خرید، قصد وفاداری و قصد مشارکت تاثیر مثبت دارد.کلیدواژه ها
برند، عشق، رسانه های اجتماعی، بازاریابی، تجربه زیسته مشتریاناطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.