بررسی و اولویت بندی عوامل موثر بر توسعه باشگاه های فوتسال لیگ برتر ایران

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: فصلنامه پژوهش های تربیت بدنی و علوم ورزشی، دوره: 5، شماره: 16
  • کد COI اختصاصی: JR_PESSR-5-16_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 54
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید مقدم بقا

دکترای مدیریت ورزشی، استادیار، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد چابهار، ایران

چکیده

هدف از انجام تحقیق بررسی و اولویت بندی عوامل موثر بر توسعه باشگاه های فوتسال لیگ برتر در ایران بود. این پژوهش به لحاظ روش گردآوری داده ها توصیفی و به لحاظ هدف از نوع کاربردی بود که به طور میدانی انجام شد. این تحقیق به روش پیمایشی انجام شد. جامعهآماری تحقیق، شامل همه مسئولین فوتبالی، متخصصان، اساتید تربیت بدنی کشور ایران، مدیران تربیت بدنی، معاونین و مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان و مربیان تمام سطوح که در مجموع ۴۲۰ نفر می باشد. نمونه آماری طبق جدول مورگان ۲۰۱ نفر می باشد. روش نمونه گیری به صورت نمونه گیری در دسترس انجام گردید. ابزار اندازه گیری تحقیق، پرسشنامه استاندارد کیانی رشید و همکاران (۱۳۹۵) دارای ۴۹ سوال و۶ مولفه می باشد. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از شاخص های توصیفی (فراوانی، میانگین، انحراف معیار، رسم نمودارها) و آزمون های آماری کلموگروف اسمیرونف، آزمون تی تک نمونه ای و رتبه بندی فریدمن در نرم افزار SPSS استفاده شد. نتایج نشان داد عوامل مدیریتی بر توسعه باشگاه های فوتسال لیگ برتر ایران بیشتر از سطح متوسط است. عوامل فرهنگی بر توسعه باشگاه های فوتسال لیگ برتر ایران بیشتر از سطح متوسط است. عوامل زیرساختی بر توسعه باشگاه های فوتسال لیگ برتر ایران کمی بیشتر از سطح متوسط است. عوامل اجتماعی بر توسعه باشگاه های فوتسال لیگ برتر ایران کمی بیشتر از سطح متوسط است. عوامل اقتصادی بر توسعه باشگاه های فوتسال لیگ برتر ایران زیاد است. عوامل رسانه ای و تبلیغاتی بر توسعه باشگاه های فوتسال لیگ برتر ایران زیاد است.

کلیدواژه ها

توسعه باشگاه فوتسال، عوامل مدیریتی، عوامل فرهنگی، عوامل زیرساختی، عوامل اجتماعی، عوامل اقتصادی، عوامل رسانه ای و تبلیغاتی.

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.