مطالعه و بررسی بهبود امنیت کیف پول ارز دیجیتال از طریق مشارکت با بانک مرکزی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی تحقیقات نوین در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: ECIT03_052
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 190
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر حسین صمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی برق و کامپیوتر، واحد مبارکه، دانشگاه آزاد اسلامی، اصفهان، ایران

عباس کریمی

استادیار، گروه مهندسی برق و کامپیوتر، واحد مبارکه، دانشگاه آزاد اسلامی، اصفهان، ایران

چکیده

در این مقاله، بحث در مورد فرآیند ادغام کیف پول های رمزنگاری شده در سیستم های بانک مرکزی و مزایا و چالش های مرتبط با این یکپارچه سازی تشریح می شود. چالشی که در متن به آن پرداخته شده است، نیاز به افزایش گنجاندن مالی و ساده سازیتراکنش ها از طریق استفاده از کیف پول های رمزنگاری و در عین حال تضمین امنیت دارایی های دیجیتال است. این متن نشان می دهد که بانک های مرکزی نقش مهمی در ایجاد یک چارچوب نظارتی قوی و همکاری با ارائه دهندگان فناوری برای تسهیل ادغام یکپارچه کیف های ارزهای دیجیتال دارند. زمینه تحقیق، سیستم مالی جهانی و شناخت روزافزون پتانسیل ارزهای دیجیتال توسط بانک های مرکزی است. نتایج این تحقیق مزایای بالقوه یکپارچه سازی کیف پول های رمزنگاری شده، از جمله افزایش گنجاندن مالی،تراکنش های ساده، کاهش کارمزد و افزایش شفافیت را برجسته می کند. پیامدهای این تحقیق این است که همکاری بین بانک هایمرکزی و ارائه دهندگان فناوری برای اطمینان از امنیت و اثربخشی کیف پول های رمزنگاری ضروری است

کلیدواژه ها

کیف پول، ارز دیجیتال، بلاکچین، بانک مرکزی، امنیت سایبری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.