متاورس در تولیدات زیستی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی تحقیقات نوین در مهندسی برق و کامپیوتر
- کد COI اختصاصی: ECIT03_046
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 123
نویسندگان
گروه علوم پایه، واحد مبارکه، دانشگاه آزاد اسلامی، مبارکه، اصفهان، ایران
چکیده
متاورس که از آن تعابیر مختلفی از قبیل فراجهان، اینترنت نسل چهارم و نظایر آن مطرح شده در واقع با همراهی هوش مصنوعییک جهان موازی دیجیتالی در کنار جهان فیزیکی ما ایجاد می شود. بشر امروزی زمینه ورود به این دنیای رویاگونه را دارد زیرا تا حدی به لطف کامپیوتر آن را تجربه کرده است. این جهان مجازی توانایی تاثیر گذاری در جنبه های مختلف بر تولیدات زیستی از قبیل گیاهی و دامی را در زمینه های مختلفی دارد. شبیه سازی فرایندهای رشد و تکثیری موجودات زنده فرصت مناسبی در اختیار تولیدکنندگان برای کاهش هزینه ها و بهینه سازی تولید، کنترل آفات و نظایر آن خواهد داد. واسطه های فروش حذف خواهند شد تولید تا بازاریابی و فروش در یک بستر دیجیتالی مدیریت خواهد شد. هر چند این رویداد ها نیاز به دخالت هوش مصنوعی دارد و این تکنولوژی نیازمند تجهیزات خاص خود مانند هر فناوری خواهد بود. با گسترش این فناوری در کنار مزایایی متعدد، این فناوری معایبی هم می تواند همراه داشته باشد مانند افزایش گازهای گلخانه ای، از طرفی کوچ بشر به یک دنیای مجازی مسلما تبعاتی به همراه خواهد داشت که نیاز به تحقیقات بیشتر محققان در عرصه های مختلف زندگی محسوس استکلیدواژه ها
متاورس، کشاورزی، پرورش دام، تولیدات زیستی، هوش مصنوعیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.