بررسی معایب و مزایای استفاده از رایانش کوانتومی در اینترنت اشیا

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی تحقیقات نوین در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: ECIT03_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 113
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مازیار خلیلی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار ، هسته فن آور مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه

فریبا مجیدی

گروه مهندسی کامپیوتر، واحد مبارکه، دانشگاه آزاد اسلامی، اصفهان، ایران

چکیده

در دنیای امروز، شبکه های اینترنت اشیا به طور گسترده ای در حال استفاده هستند. این شبکه ها از دستگاه های مختلفی تشکیل شده اند که با استفاده از حسگرها و مبدل ها ی دیجیتال، اطلاعات را از محیط پیرامون جمع آوری و به سرورهای ابری ارسال می کنند. این شبکه ها به دلیل قابلیت کاربردی بالا و همچن ین قابلیت همکاری با هم در ایجاد بستری برا ی خدمات هوشمند و اینترنت اشیا،بسیار مورد توجه قرار گرفته اند اما با وجود تمام مزایایی که شبکه های اینترنت اشیا دارند، با مشکلات ی نیز مواجه هستند. از جمله مشکلاتی که در این شبکه ها می توان به آن اشاره کرد، کندی در انتقال اطلاعات، افزایش زمان پاسخ گویی، کاهش عمر باطری دستگاه ها و هزینه های بالای ارتباطات شبکه اشاره کرد. رایانش کوانتومی به عنوان یک فناوری نوین، قابلیت های بسیار بالا یی در بخش ها ی مختلفی از جمله پردازش داده ها، شبیه سازی و بهینه سازی را داراست. در این مقاله، به بررسی تاثیر استفاده از رایانش کوانتومی برای افزایش کارایی شبکه های اینترنت اشیا و برخی از مشکلات آن که شامل افزایش سرعت پردازش ۲.۷ برابری الگوریتم سایمون در مدل کوانتومی نسبت به مدل کلاسیک و کاهش سرعت پرد ازش الگوریتم جست و جوی دودویی پرداخته شده است

کلیدواژه ها

الگوریتم جست و جوی دودویی، الگوریتم سایمون، اینترنت اشیا، رایانش کوانتومی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.