بررسی و شناسایی معیارهای مطلوب بهداشتی و ایمنی محیط فیزیکی هنرستانها
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و سبک زندگی
- کد COI اختصاصی: ICPE13_151
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 158
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی و هنرآموز هنرستان فدک ناحیه (۲) کرمانشاه
چکیده
هنرستان خانه وسیعی است که تعداد زیادی از نوجوانان ساعات فراوانی از عمر گرانبهای خویش را در آن سپری می- کنند. هنرستان زیبا و جذاب و بهداشتی زمینه را برای یادگیری علوم و فنون فراهم آورده و شکوفایی استعدادها را تسهیل میکند و هنرستان غیر بهداشتی و نامناسب، شوق و اشتیاق برای فراگیری را به حداقل رسانده و امکان پویایی و بالندگی را کاهش میدهد. در هنرستانهایی که فضای نامطلوب هنرستان، خستگی، بی نظمی و آلودگی و بی تحرکی را القا می- کند، زحمات خستگی ناپذیر هنرآموزان و تلاش هنرجویان بازدهی مطلوب را به همراه ندارد. بنابراین ارتقای بهداشت محیط هنرستانها و توجه جدی به این مساله ضمن تضمین سلامت هنرجویان می تواند فعالیتهای آموزشی و پرورشی را مفیدتر سازد. در این فضا، آموزش، پرورش و رشد شخصیت هنرجویان که جامعه ساز فردایند، در پناه روشهای صحیح و مناسب آموزش، فضای فیزیکی مطلوب و محیط روانی مساعد آن پایه گذاری و اداره میشود. به همین علت، یکی از عوامل مهم موثر در حفظ و ارتقای سطح سلامتی و شکوفایی استعداد هنرجویان، بهداشت محیط و ایمنی هنرستانها است. در نتیجه این محیط باید به گونهای طراحی شود تا از هر لحاظ علاوه بر پاسخگویی به نیازهای آموزشی هنرجویان پاسخگوی تامین سلامتی جسمی، فیزیولوژیکی و روانی آنها نیز باشد. عدم امکانات بهداشتی لازم، شرایط نامساعد ساختمان هنرستان از لحاظ امکانات ایمنی، گنجایش نور، رنگ، دما، صدا، تجهیزات غیراستاندارد و مانند آن موجبات صدمات جسمی و روانی در هنرجویان میشود. با توجه به اینکه ممکن است فضاهای آموزشی ما با استانداردهای بهداشتی و ایمنی فاصله داشته باشند، این مطالعه با هدف بررسی و شناسایی معیارهای مطلوب بهداشتی و ایمنی محیط فیزیکی هنرستانها انجام شده است. انجام این مطالعه لازم و ضروری به نظر میرسد چرا که یافته ها و اطلاعات ارائه شده در این مطالعه موجب شناسایی بیشتر و انجام مجموعه اقداماتی جهت بهبود شرایط موجود خواهد شد.کلیدواژه ها
معیارهای بهداشتی، ایمنی، وضعیت محیط فیزیکی، هنرستان ها، هنرجویانمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.