نقش خانواده در جامعه پذیری دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و سبک زندگی
- کد COI اختصاصی: ICPE13_124
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 300
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت آموزشی، آموزگار آموزش و پرورش شهرستان سلماس
کارشناس رشته حقوق ، آموزگار آموزش و پرورش شهرستان سلماس
چکیده
هدف نوشتار علمی مروری حاضر بررسی نقش خانواده در جامعه پذیری فرزندان می باشد. یافته های تحقیق فعلی نشان می دهد که اجتماعی بودن جزو ابعاد وجودی انسان است که نیاز به توجه در عرصه تعلیم و تربیت دارد و نخستین افرادی که در این زمینه نقش مهمی بر عهده دارند، والدین می باشند. توجه والدین به رشد اجتماعی کودکان سبب می گردد تا استعداد های آنها به خوبی شکوفا گردد. باید والدین این نکته مهم را به خوبی پذیرا باشند که نخستین آموزگاران فرزندان شان می باشند و به همین دلیل بتوانند در کودکی فرزندان خود را با مسائل اخلاقی و آموزه های دینی و اجتماعی آشنا کنند. با این عمل به طور قطع فرزندان آنها هم در آینده از قوانین موجود در جامعه حمایت و از همه ی آنها پیروی خواهند کرد. همچنین بررسی های ما نشان می دهد که نا آگاهی کودکان از قوانین جامعه می تواند در آینده لطمات و صدمات جبران ناپذیری را به جامعه وارد آورد. بنابراین به متولیان جامعه ،توصیه می گردد که به والدین در امر جامعه پذیری فرزندان شان آموزش های لازم را ارائه نمایند.کلیدواژه ها
خانواده ، دانش آموز ، جامعه پذیریمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.