تاثیر دروغگویی بر عملکرد یادگیری کودکان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و سبک زندگی
- کد COI اختصاصی: ICPE13_082
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 280
نویسندگان
کارشناسی امورش ابتدایی
دانشجوی ارشد تاریخ و فلسفه ی اموزش و پرورش دانشجوی ارشد روانشناسی عمومی دانشگاه ازاد اسلامی واحد اراک
چکیده
کودکان به عنوان یکی از گروه های سنی اسیب پذیر در معرض انواع اختلالات رفتاری قرار دارند .دغدغه راستگویی فرزندان و پرهیز از گفتن دروغ توسط آنها از مهمترین دغدغه های والدین در زندگی است؛ چرا که سنگ بنای درست شخصیت کودک در خانواده شکل می گیرد و اگر کودک در خانواده با دروغگویی والدین مواجه نشود، این سوء رفتار را به عنوان روش تربیتی فرا نمی گیرد. دروغگویی یکی از اختلالات رفتاری است که پدر و مادر و مربیان کودک با ان درگیر هستند . پدر و مادر اولین معلم های کودک هستند بنابراین می توانند تاثیر شکرفی بر رفتار و کردار کودک داشته باشند . عدم اگاهی والدین و مربیان کو دکان در خصوص دروغگویی ان ها و علل ان باعث می شود نتوانند واکنش های درستی از خود بروز دهند تا جایی که به جای واکنش و اقدام مناسب به تنبیه و طرد کودک اقدام می کنند .دروغ گفتن کودک مسئله مهمی است که باید حتما مورد توجه والدین قرار بگیرد. کودک دروغگو نباید به حال خود رها شود و حتما باید والدین و مربیان به دنبال راه حلی برای درمان اینگونه رفتارهای فرزند خود باشند.در این مقاله به دروغگویی کودکان ؛ نقش والدین ؛ معلمان، اهداف ،نشانه ها و علل دروغگویی؛ دلایل دروغگویی ؛ روش های اصلاح دروغگویی و تاثیر آن در عملکرد یادگیری کودکان اشاره شده است. هدف از نگارش این مقاله افزایش آگاهی و اطلاعات والدین ،مربیان و دست اندرکاران تعلیم و تربیت است برای انجام اقدام مناسب در صورت بروز این اختلال در کودکان است.کلیدواژه ها
کودکان، دروغ، والدین و دروغ گوییمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.