اختلال نوشتن دانش آموزان در دوره ابتدایی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و سبک زندگی
- کد COI اختصاصی: ICPE13_071
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 185
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان، واحد آبادان، ایران
دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان، واحد آبادان، ایران
دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان، واحد آبادان، ایران
دکترای روانشناسی دانشگاه فرهنگیان، مرکز اروند، آبادان، ایران
چکیده
اختلال نوشتن یا دیس گرافیا به مشکلاتی اشاره دارد که در فرآیند نوشتن به وجود میآید. افراد مبتلا به این اختلال ممکن است مشکلاتی مانند ناتوانی در تشخیص حروف، اشتباهات گرامری یا نوشتاری، ناتوانی در نگاشتن کلمات به صورت صحیح و یا دشواری در ترتیب کلمات را تجربه کنند. این مشکلات میتواند به موقعیتهای مختلف از جمله نوشتن دستورالعمل ها، نوشتن روزمره یا حتی برگه های آزمون مربوط شود. این اختلال ممکن است با عوامل ژنتیکی، مشکلات دستگاه عصبی یا عوامل محیطی مرتبط باشد. در این مقاله با توجه به پژوهش ها پیشین به بررسی اختلال نوشتن یا دیسگرافیا در دانش آموزان دوره ابتدایی میپردازیم. اختلال نوشتن یکی از مشکلاتی است که برخی از دانش آموزان در دوره ابتدایی با آن روبرو میشوند. این مشکل ممکن است برای دانشآموزان منجر به کاهش اعتماد به نفس، افسردگی و عدم موفقیت تحصیلی شود. این مشکل میتواند به علت عوامل مختلفی از جمله ناتوانی در تمرکز، ناتوانی در تشخیص حروف و کلمات، یا ناتوانی در ترتیب دادن کلمات و جملات باشد . برای حل این مشکل، میتوان از روش های مختلفی استفاده کرد. یکی از راهکارهای موثر برای کمک به دانش آموزان با اختلال نوشتن، استفاده از روشهای آموزشی مناسب و تنظیم کلاس ها برای ارائه فضای آموزشی مناسب است. همچنین، استفاده از مراجع مناسب برای آموزش و پشتیبانی از دانش آموزان با اختلال نوشتن نقش بسیار مهمی دارد . با توجه به مطالب فوق، مراجع مناسب برای آموزش و پشتیبانی از دانش آموزان با اختلال نوشتن شامل روانشناسان مدرسه، معلمان و پدیدار شناسان می باشند. همچنین، استفاده از منابع آموزشی مناسب و مطالعه کتب و مقالات مرتبط با این حوزه نیز به دانش آموزان کمک می کند.کلیدواژه ها
اختلال، اختلال نوشتن، دانش آموزان، دوره ابتداییمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.