بررسی عوامل اضطراب امتحان و راههای پیشگیری در دانش آموزان مقطع ابتدایی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و سبک زندگی
- کد COI اختصاصی: ICPE13_063
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 145
نویسندگان
دانشجوی رشته آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان، واحد اروند آبادان، ایران
دانشجوی رشته آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان، واحد اروند آبادان، ایران
استاد دانشگاه فرهنگیان پردیس فاطمه الزهرا، واحد اروند آبادان، ایران
چکیده
یکی از بیشترین وقایع تهدید کننده ای که امروز موجب اضطراب در دانش آموزان میگردد، امتحانات است. وقتی دانش آموزان دچار ترس شدید از عملکرد ضعیف در امتحان میشوند، اضطراب امتحان را تجربه می کنند. اضطراب امتحان، عامل اصلی نتایج منفی متنوع از جمله ناراحتی روانی، عدم موفقیت در اتمام تحصیلات و ناامنی است. اضطراب امتحان، حیطه ای است که به طور گسترده از اوایل قرن بیستم، مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است و همواره به عنوان یکی از مسائل جدی در حیطه آموزش و پرورش کودکان، نوجوانان و حتی بزرگسالان مطرح بوده است. اضطراب امتحان از عوامل متعددی نشات میگیرد که یکی از علتهای آن، ضعف در مهارتهای ارتباطی است. مهارتهای ارتباطی از محیط خانواده شروع شده و در مدرسه تکمیل می گردد. دانش آموزی که در محیط مدرسه و در تعامل با دیگر دانش آموزان و معلم خود مهارت ارتباطی ندارد، اضطراب خواهد گرفت که خود منجر به آثار سوئی خواهد شد. در این مقاله به صورت مروری و با استناد به منابع کتابخانه ای به بررسی عوامل اضطراب امتحان و راه های پیشگیری در دانش آموزان مقطع ابتدایی پرداخته شده است.کلیدواژه ها
اضطراب، امتحان، دانشآموز، مدرسهمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.