شناسایی و اولویت بندی موانع توسعه فرهنگ افشاگری سازمانی در ادارات و شعب بانک ملت استان خوزستان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و سبک زندگی
- کد COI اختصاصی: ICPE13_027
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 168
نویسندگان
استادیار،عضو هیات علمی ،گروه علوم تربیتی،دانشگاه پیام نور،تهران،ایران
مربی،عضو هیات علمی،گروه مدیریت دونتی،دانشگاه پیام نور،تهران،ایران
چکیده
هدف از تحقیق حاضر شناسایی و اولویت بندی موانع توسعه فرهنگ افشاگری سازمانی در ادارات و شعب بانک ملت استان خوزستان می باشد. در این تحقیق جهت شناسایی خبرگان، مدیران و کارشناسان ارشد سازمان که در زمینه فساد اداری، فعال بوده و یا از افراد آگاه در این زمینه هستند، همچنین از مدیران و کارشناسان عالی سازمان هستند و دارای تحصیلاتی مرتبط در زمینه مدیریت دولتی می باشند از طریق روش نمونه گیری هدفمند مورد انتخاب واقع شدند. که با بررسی های بعمل آ مده از ادارات و شعب تعداد این افراد ۱۲ نفر برآورد شده است.یافته ها بوسیله بدین صورت اولویت معیارهای موانع فرهنگ افشاگری سازمانی به رورت زیر خلاصه می شود: ۱- انسانی ۲- ساختاری ۳- فرهنگ سازمانی.اولویت های شاخص های انسانی؛ صلاحیت و شایستگی کارکنان، حمایت و قدردانی مافوق از افشاگر، میزان صمیمیت فرد خطا کار با دیگران، کارگروهی کارکنان، وجود منشور اخلاقی و کد های اخلاقی، طرح ایده های جدید از افشاگری. اولویت شاخص های ساختاری؛ ساختار سلسله مراتبی سازمان، پست سازمانی خطاکار، در نظر گرفتن افشاگری به منزله عمل اخلاقی حمایت از بهبود ارزشها، اجرای ایده های جدید، حمایت روی های بانکی از نوآوری افشاگری و اولویت های شاخص های فرهنگ سازمانی، جو سازمانی، انعطاف پذیری سازمان، میزان عدالت و انصاف، روابط افراد افشاگر و مدیریت سازمان، ضوابط اخلاقی سازمان و پاداش های مادی برای افشارگری.کلیدواژه ها
توسعه فرهنگ، افشاگری سازمانی، ادارات و شعب بانک ملت استان خوزستانمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.