جایگاه و نقش علوم و فناوری های نوظهور و شالوده شکن در حوزه دفاعی در الگوی درختواره دانشی و الگوی درختواره پژوهشی دانشگاه افسری امام علی(ع)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین همایش ملی علوم و فناوری های نوظهور و شالوده شکن در حوزه دفاعی
- کد COI اختصاصی: EDST01_115
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 416
نویسندگان
استادیار گروه زبان و ادبیات فارسی، دانشگاه امام علی (ع)
استادیار گروه زبان و ادبیات فارسی، دانشگاه امام علی (ع)
چکیده
ترسیم درختواره و نقشه دانشی و پژوهشی یکی از اقدامات ضروری و جزء فعالیت های اولیه در فرایند راهبری و اجرایی مدیریت دانش سازمانی به ویژه در حوزه علوم و فناوری های نوظهور و شالوده شکن در هر سازمان علمی و نظامی است و کاربردی ترین راه ها برای ساماندهی اطلاعات، دانش ها، دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی و بسترهای لازم برای انجام پژوهش ها و دانش های لازم و ساماندهی به اطلاعات علمی در هر دانشگاه و سازمان علمی و تحقیقاتی است که مسیر درست را برای انجام موثر آموزش و تحقیق به ویژه در حوزه علوم و فناوری های نوظهور و شالوده شکن هموار می کند. پژوهش حاضر با هدف تبیین جایگاه و نقش علوم و فناوری های نوظهور و شالوده شکن در حوزه دفاعی در الگوی درختواره و نقشه دانشی و درختواره پژوهشی دانشگاه افسری امام علی(ع) به منظور حل نظام مسائل، مشکلات و خلاهای موجود در این حوزه در سطح دانشگاه و نزاجا انجام شده است. این پژوهش از نظر هدف و فایده، کاربردی و روش انجام آن توصیفی- تحلیلی است و در کلیت آن در ذیل پارادایم تفسیری قرار می گیرد. نوع داده های مورد مطالعه از نوع کمی و کیفی است. برابر یافته های این پژوهش، دانشگاه از زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری مناسبی در حوزه علوم و فناوری های شالوده شکن برخوردار است و استادان متخصصی را نیز در این حوزه در اختیار دارد که می توان با برنامه ریزی اصولی در آینده ای نزدیک، دانشگاه را به قطب علمی و مرجعیت دانشی در این حوزه در سطح نیروهای مسلح و خاورمیانه تبدیل کرد. به علاوه، علوم و فناوری های نوظهور و شالوده شکن جایگاه و نقش بسیار برجسته ای در درختواره و نقشه دانشی و پژوهشی دانشگاه دارد و بیش از شصت درصد بودجه پژوهشی دانشگاه را به خود اختصاص داده است. به عنوان نتیجه نهایی پژوهش، الگوی نهایی درختواره دانشی و درختواره پژوهشی دانشگاه با تاکید بر علوم و فناوری های نوظهور و شالوده شکن نیز ترسیم شد که جایگاه ویژه علوم و فناوری های نوظهور و شالوده شکن را به آشکارترین شیوه در دانشگاه نشان می دهد.کلیدواژه ها
درختواره دانشی، درختواره پژوهشی، علوم و فناوری های نوظهور و شالوده شکن، حوزه دفاعیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.