روش پیشنهادی برای بهبود عملکرد سامانه DAS مبتنی بر فناوری کوانتومی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین همایش ملی علوم و فناوری های نوظهور و شالوده شکن در حوزه دفاعی
- کد COI اختصاصی: EDST01_111
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 177
نویسندگان
دکتری دانشگاه صنعتی مالک اشتر
استاد دانشگاه جامع امام حسین (ع)
استادیار دانشگاه مالک اشتر
چکیده
تب زنی با انگیزه شنود از فیبر نوری همواره مورد توجه بخش های مختلف جنگ الکترونیک و سایبری بخش دفاعی و امنیتی بوده و خواهد بود. تلاش های زیادی تاکنون در سطح جهانی برای مانیتورینگ عملکرد لینک ارتباط فیبر نوری انجام شده است که حاصل آنها را می توان در قالب فناوری های DAS و OTDR بیان نمود. متاسفانه هر دو روش در مقابل تکنیک های پیشرفته تب زنی و شنود، ناتوان می باشند به عبارتی قادر به تشخیص سامانه های شنود از فیبرنوری نیستند. در این مقاله از خواص فناوری کوانتوم در حوزه توزیع کلید کوانتومی برای بهبود عملکرد DAS بهره گرفته می شود و الگوریتمی پیشنهاد می گردد که قادر است علاوه بر مانیتورینگ تلفات در مسیر لینک ارتباط فیبر نوری، سامانه شنود از فیبر را با دقت بالایی شناسایی و محل آن را مشخص می نماید. نتایج حاصل از الگوریتم پیشنهادی حاکی از این است که این الگوریتم قادر است با دقت ۹۸ درصد وجود سامانه شنود را تشخیص، با دقت بالای ۷۰ درصد تشخیص نفر در شعاع ۲ متری، با دقت بالای ۷۲ درصد تشخیص موتورسیکلت در شعاع ۲۰ متری، با دقت بالای ۷۵ درصد تشخیص خودرو سبک در شعاع ۱۲۰ متری و با دقت بالای ۷۶ درصد تشخیص خودرو سنگین در شعاع ۱۸۰ متری فیبر نوری را انجام دهد.کلیدواژه ها
تپ زنی، DAS،OTDR،VOTDR، کلید کوانتومی، QKD DV،QKD CVمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.