مقایسه تضعیف نور در محیط های کلاسیکی و کوانتومی رادارهای کوانتومی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین همایش ملی علوم و فناوری های نوظهور و شالوده شکن در حوزه دفاعی
- کد COI اختصاصی: EDST01_099
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 147
نویسندگان
گروه فیزیک، مرکز علوم پایه، دانشگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص)، تهران، ایران
چکیده
به کارگیری فناوری کوانتومی در سیستم راداری یکی از مهمترین علوم و فناوری های نوظهور و شالوده شکن در حوزه دفاعی بشمار می رود. مزایای رادارهای کوانتومی نسبت به رادارهای کلاسیکی باید نسبت به پارامترهای راداری مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرند. یکی از برجسته ترین مشخصه های راداری، تضعیف نور در محیط های کلاسیکی و کوانتومی در حین انتشار از محیط می باشد. معادلاتی که فوتون ها و برهمکنش آنها با ماده را توصیف می کنند از دیدگاه کلاسیکی و کوانتومی مورد بحث قرار می گیرند. از آنجائیکه فوتون، میدان های الکترومغناطیسی از فوتون ها ساخته شده اند و الکترودینامیک کوانتومی نظریه نسبیتی است که دینامیک فوتون ها و برهمکنش های آن با ماده را توصیف می کند، لذا در این مقاله فقط به تلفات میرایی یک رادار کلاسیکی با رادار کوانتومی مقایسه و بحث می شود. نتایج بررسی نشان داده است که می توان یک معادله موج برای فوتون با وجود این پیچیدگی ها، برای احتمال تشخیص فوتون و همچنین یک تابع موج فوتون تقریبی برای نور تک رنگ در نظر گرفت. همچنین، می توان یک نظریه کوانتومی برای تضعیف نور با در نظر گرفتن زنجیره ای از تقسیم کننده های پرتو ساخت.کلیدواژه ها
رادار،رادار کلاسیکی، رادار کوانتومی، تضعیف کننده نورمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.