تدوین راهبردهای توسعه و بهبود آموزش عالی در ایران با استفاده از فضای متاورس
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین همایش ملی علوم و فناوری های نوظهور و شالوده شکن در حوزه دفاعی
- کد COI اختصاصی: EDST01_084
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 157
نویسندگان
استادیار گروه مدیریت دانشگاه افسری امام علی (ع) نزاجا، تهران، ایران
استادیار دانشگاه علوم انتظامی امین. فراجا، تهران، ایران
چکیده
نظام آموزش خصوصا آموزش عالی بی تاثیر از تغییرات و تحولات سریع تکنولوژیکی از جمله فضای مجازی و متاورس که تمامی جنبه های علمی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی جوامع بشری پدیدارشده، نبوده و بهره گیری از فضای مجازی در حوزه آموزش، باعث کارایی و اثربخشی بیش از پیش نظام های آموزشی در کشورهای مختلف گردیده است. با این وجود راهبرد مشخصی در آموزش عالی کشور برای مواجهه با پدیده متاورس وجود ندارد . هدف تحقیق تدوین راهبرد برای حضور و استفاده بهتر آموزش عالی کشور از بستر متاورس است. پژوهش حاضر از لحاظ هدف تحقیقی کاربردی و از لحاظ ماهیت تحقیق و نحوه اجرا در گروه تحقیق توصیفی - تحلیلی قرار می گیرد. جامعه آماری پژوهش شامل اساتید، خبرگان و متخصصان در حوزه فناوری اطلاعات و متاورس در دانشگاه های معتبر کشور و بوده با توجه به اشباع نظری خبرگان ۲۴ نفر از اساتید خبره دانشگاه به عنوان نمونه آماری انتخاب شده و گردآوری داده ها از طریق مصاحبه با خبرگان و توزیع پرسشنامه ساختاریافته صورت گرفته است. ابتدا به منظور شناسایی وضعیت موجود آموزش عالی کشور ایران در مرحله اول با دریافت نظرات نمونه آماری نقاط قوت و ضعف داخلی و فرصت ها و تهدیدات بیرونی مجموعه تعیین شده و با اختصاص ضریب اهمیت و وزن به هر یک از عوامل جایگاه فعلی دانشگاه ها کشور در حوزه متاورس در ناحیه تهاجمی تشخیص داده شده است.کلیدواژه ها
متاورس، تدوین راهبرد، آموزش عالی، فضای مجازیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.