تکنولوژی اطلاعاتی و تحولات آن در بروز جنگ های آینده
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین همایش ملی علوم و فناوری های نوظهور و شالوده شکن در حوزه دفاعی
- کد COI اختصاصی: EDST01_082
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 146
نویسندگان
مدرس گروه مدیریت، دانشکده فرماندهی و مدیریت، دانشگاه امام علی (ع)، تهران، ایران
دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه فرماندهی و ستاد آجا، تهران، ایران
مدرس گروه علوم اجتماعی، دانشکده فرماندهی و مدیریت، دانشگاه امام علی (ع)، تهران، ایران
چکیده
تکنولوژی اطلاعاتی خود نوعی تکنولوژی فراگیر است و ویژگی منحصربه فرد آن، "شمولیت "آن و نیاز همه جانبه تکنولوژی های نوین به آن است. این تکنولوژی امکان برقراری ارتباط با شخصی را که در طرف مقابل کره زمین قرار دارد در یک زمان واقعی ممکن می سازد. در این راستا پژوهش حاضر باهدف نقش تکنولوژی های اطلاعاتی و تحول آنان در عرصه جنگ های آینده صورت پذیرفته است. این پژوهش از نوع تحقیقات کاربردی و از حیث روش در زمره تحقیقات اسنادی و کتابخانه ای (مرور اجمالی) است که با کلمات کلیدی مرتبط با موضوع تکنولوژی اطلاعاتی تدوین گردیده است. جامعه پژوهش حاضر کتب، مقالات و اسناد مرتبط با موضوع پژوهش بوده است. در ادامه با اتکا به مبانی نظری تحقیق و با اقتباس از رسالات، اسناد علمی و مقالات پژوهشی که در این زمینه موجود است به بحث وبررسی در مورد تکنولوژی های نوین اطلاعاتی و تحولات آنان در عرصه جنگ های آینده پرداخته شده است. یافته ها حاکی از آن است که انقلاب اطلاعاتی در قرن بیست و یکم به صورت گسترده ای در نیروهای مسلح کشور های کمتر توسعه یافته نفوذ کرده است، به طوری که جنگ شبکه محور جایگزین روش های سنتی رزمی شده است. در نتیجه تخریب و انهدام شبکه های نرم افزاری و سخت افزاری این پایگاه ها با خسارت های چندمیلیارددلاری همراه است که از حمله به یک یا چند لشکر نظامی نیز مخرب تر هست.کلیدواژه ها
تکنولوژی، جنگ آینده، اطلاعاتمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.