پل های سریع الاحداث نوظهور در حوزه دفاعی و پدافند غیرعامل

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین همایش ملی علوم و فناوری های نوظهور و شالوده شکن در حوزه دفاعی
  • کد COI اختصاصی: EDST01_041
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 179
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا زندیه

استادیار گروه عمران و نقشه برداری دانشکده مهندسی و پرواز، دانشگاه افسری امام علی(ع)، نزجا، تهران، ایران

شاهین بیدمشکی

مدرس گروه عمران و نقشه برداری دانشکده مهندسی و پرواز، دانشگاه افسری امام علی(ع)، نزجا، تهران، ایران

امیرمهدی حیدری تفرشی

مدرس گروه عمران و نقشه برداری دانشکده مهندسی و پرواز، دانشگاه افسری امام علی(ع)، نزجا، تهران، ایران

چکیده

کشور ایران از دیرباز تا کنون شاهد وقوع بلایای طبیعی گوناگونی بوده است. در سال های اخیر وقوع زمین لرزه های مخربی مانند زمین لرزه های روبار- منجیل، بم، ازگله- سرپل ذهاب و همچنین جاری شدن سیلاب در شهرها و مناطق مختلف ایران مانند پل دختر، سیستان و بلوچستان و خرم آباد خسارات جبران ناپذیر اولیه و ثانویه ای را به ساختار کشور تحمیل کرده است. لذا برقراری ارتباط بین دو نقطه در کمترین زمان ممکنه که تحت اثر بلایای طبیعی ارتباط آن ها قطع شده است، از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. عدم امکان جابجایی به موقع مواد غذایی، آب، دارو و یا انتقال مسدومین به مراکز درمانی منجر به افزایش تلفات و خسارت های ثانویه می گردد. علاوه بر این، با توجه به افزایش فعالیت ها و حملات تروریستی، تهدیدهای منطقه ای و همچنین حضور فرق معاند در بخشی از مناطق مرزی کشور، برقراری ارتباط سریع بین دو نقطه به منظور انتقال نیروهای نظامی، تجهیزات و همچنین آماد و پشتیبانی ضروری می باشد. از این رو در این پژوهش به مطالعه و بررسی پل های سریع الاحداث نوظهور در حوزه مهندسی دفاعی و پدافند غیرعامل پرداخته شده است. در انتها نیز مشخصات، مزایا و معایب هر یک از پل ها به تفکیک مشخص گردیده است.

کلیدواژه ها

پل، سریع الاحداث، نوظهور، مهندسی دفاعی، پدافند غیر عامل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.