عدم علاقه دانش آموزان به پوشش اسلامی در نظام آموزشی مدارس و نقش فرهنگیان در راستای کمک به این مسئله

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی معلمان برتر و مدارس پیشرو در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: PJLCO01_2185
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 132
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فریبا آلبا

کارشناسی آموزش ابتدایی،دانشگاه آزاد

خدیجه کیانپور

شیمی کاربردی، دانشگاه آزاد فیروز آباد

جمیله علیمردانی بیرگانی

کارشناسی تربیت پیش از دبستان،گرایش آموزش ابتدایی، دانشگاه علمی کاربردی فارسان

عصمت کرد

کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر

چکیده

زن موظف است که غرایزش را تحت کنترل در آورد و سپس تن خویش را در حجاب کامل بگیرد، زیرا این نفسانیت زن است که مرد را به سوی خویش می کشد و حجاب تن هیچ مانعی برای چنین کششی نخواهد بود و این تسلط بر نفسانیت در حد اعتدال همان عفاف است.در هم تنیدگی این دو آنقدر زیاد است که بدون یکدیگر معنای خود را از دست می دهند، در حقیقت می توان گفت، حجاب بدون عفت صدفی است بدون مروارید.

کلیدواژه ها

پوشش اسلامی، مدارس، نظام آموزشی، دانش آموزان، حجاب، عفاف

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.