بررسی رفتار تغییر شکل مواد چند لایه سرامیکی-فلزی-کامپوزیتی تحت بارگذاری ضربه سرعت بالابه روش المان محدود
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: بیستمین همایش ملی و نهمین کنفرانس بین المللی مهندسی ساخت و تولید ایران
- کد COI اختصاصی: ICME20_127
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 241
نویسندگان
استاد، مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهران
دانشجو کارشناسی ارشد، مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهران
دانشجو دکتری، مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهران
چکیده
در مقاله حاضر، مسئله ضربه با سرعت پایین به صفحه های از جنس هایمختلف سرامیکی، آلومینیومی، فولادی، و کامپوزیتی (کربن-اپوکسی)، بااستفاده از روش عددی و نرم افزار اجزاء محدود آباکوس تحلیل می شود.پرتابه به صورت یک جسم صلب با سر نیم کروی فرض می شود. همچنین،برای مدل سازی رفتار لایه های سرامیکی از مدل رفتاری جانسونهولمکوئیست، برای لایه های آلومینیومی و فولادی از مدل رفتاری جانسونکوک، و برای لایه کامپوزیتی نیز از مدل هاشین-سه بعدی استفاده می شود.پس از انجام شبیه سازی ضربه با سرعت پایین برای هدف کامپوزیتی، مقایسهبا پژوهش های پیشین و اطمینان از صحت نتایج، به شبیه سازی ضربه باسرعت پایین برای اهداف فلزی، سرامیکی، و کامپوزیتی با پیکربندی هایمختلف پرداخته می شود. نتایج نشان می دهد که صفحه هدف با پیکربندیسرامیک - فولاد - کامپوزیت بیشترین استحکام را در برابر ضربه دارد ومیزان نفوذ پرتابه در این حالت کاهش می یابد . شبیه سازی المان محدود( FE ) با استفاده از (Abaqus/Explicit) برای مطالعه رفتار تغییر شکلمواد تحت بارگذاری ضربه ای انجام می شود. علاوه بر این، تجزیه و تحلیلارائه شده نشان می دهد که رویکرد عددی توسعه یافته می تواند به عنوانابزاری برای پیش بینی هندسه و ترکیب مواد یک سیستم چندلایه برای بهبودمقاومت آن در برابر بارگذاری ضربه استفاده شودکلیدواژه ها
شبیه سازی المان محدود، جانسون، هولمکوئیست،هاشین، سه بعدی ، المان فیبر کربن/اپوکسی، کامپوزیتمقالات مرتبط جدید
- بهبود مدیریت بحران در ایران: تحلیل اجرای توصیه های ارزیابی و چالش های موجود
- ارزیابی حسابرسان خارجی از عملکرد حسابرسی داخلی در شرکت های پارک علم و فناوری فارس
- فلسفه اخلاقی و باورهای اخلاقی حسابرسان
- نقش هوش مصنوعی در آینده حسابداری: فرصتها و چالشها
- تاثیر یادگیری سازمانی بر آموزش و بهسازی منابع انسانی با نقش تعدیلگر هوش سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.