شبیه سازی الگوی جریان الکترلیت برای بررسی ناهمواری های سطح در بستر ماشین کاریالکتروشمیایی ماسکی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: بیستمین همایش ملی و نهمین کنفرانس بین المللی مهندسی ساخت و تولید ایران
- کد COI اختصاصی: ICME20_108
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 171
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، ساخت و تولید، دانشگاه زنجان
دانشجوی کارشناسی ارشد، ساخت و تولید، دانشگاه زنجان
استادیار، ساخت و تولید، دانشگاه زنجان
استادیار، شیمی تجزیه، دانشگاه زنجان
چکیده
فرآیند ماشین کاری الکتروشیمیایی به عنوان یکی از روش های غیر سنتیماشین کاری شناخته می شود. به کمک این فرآیند، ماشین کاری قطعات باهندسه های گوناگون و پیچیده، بدون توجه به سختی آن امکان پذیر خواهدبود. اساس کار ماشینکاری الکتروشیمیایی، انحلال آندی است. عواملمتعددی در نرخ برداشت مواد و دقت ابعادی این فرآیند تاثیرگذارند. یکی ازاین عوامل جریان سیال در فاصله ی ماشین کاری است. در این پژوهش بهکمک شبیه سازی با نرم افزار کامسول مولتی فیزیکس، چگونگی اثر جریانسیال بر نرخ برداشت مواد و دقت ابعادی در ماشینکاری الکتروشیمیاییماسکی، در فضای ماشین کاری بررسی شده است. سپس نتایج حاصل ازشبیه سازی با نمونه های ماشینکاری شده در آزمایشگاه مقایسه و صحتشبیه سازی مورد ارزیابی قرار گرفته است. باتوجه به نتایج حاصل ازشبیه سازی جریان سیال در فضای ماشینکاری، مشخص شد که در لبه هایجانبی و نزدیک به ماسک به دلیل سرعت های بالاتر سیال بر روی سطحقطعه کار نسبت به مرکز، شست وشوی لجن های حاصل از ماشین کاری بهترصورت گرفته و این امر موجب افزایش نرخ برداشت مواد در این لبه ها نسبتبه مرکز خواهد شد و این امر سبب کاهش دقت ابعادی در لبه های ماسک وعدم تقارن شکل هندسی نهایی ماشین کاری می شود.کلیدواژه ها
ماشین کاری الکتروشیمیایی ماسکی، شبیه سازی، جریانسیال، نرخ برداشت مواد، دقت ابعادیمقالات مرتبط جدید
- بهبود مدیریت بحران در ایران: تحلیل اجرای توصیه های ارزیابی و چالش های موجود
- ارزیابی حسابرسان خارجی از عملکرد حسابرسی داخلی در شرکت های پارک علم و فناوری فارس
- فلسفه اخلاقی و باورهای اخلاقی حسابرسان
- نقش هوش مصنوعی در آینده حسابداری: فرصتها و چالشها
- تاثیر یادگیری سازمانی بر آموزش و بهسازی منابع انسانی با نقش تعدیلگر هوش سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.