بررسی آزمایشگاهی و عددی نانو کامپوزیت HNBR در آزمون های مکانیکی مانایی فشار و پارگی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: بیستمین همایش ملی و نهمین کنفرانس بین المللی مهندسی ساخت و تولید ایران
- کد COI اختصاصی: ICME20_086
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 163
نویسندگان
گروه مهندسی مکانیک، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی، مشهد، ایران
گروه مهندسی مکانیک، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی، مشهد، ایران
چکیده
در این پژوهش، اثر اضافه کردن نانو رس در چهار مقدار ۰ ، ۵ ، ۱۰ و ۱۵درصد وزنی بر لاستیک اکریلونیتریل بوتادین هیدروژنه، مورد بررسی قرارگرفت. ابتدا لاستیک ۱HNBR در غیاب مواد پخت کننده توسط میل دوغلطکی با هم مخلوط و سپس پیمانه اصلی ۲ حاصل با عوامل پخت مجدد،بر روی غلطک منتقل شد و سپس با استفاده از رئومتر ۳ رفتار پخت ترکیب ۴(آمیزه) مورد بررسی قرار گرفت. سپس پخت نمونه ها انجام شد. به منظورتهیه نانو کامپوزیت با خواص مکانیکی و عملکرد خوب، پراکندگی نانو ذراتدر زمینه پلیمر ضروری است که بر خواص مکانیکی و رئولوژیکی HNBRتاثیر بسزایی دارد. پس از آمادهسازی نمونه ها، آزمون های کشش، پارگی ۵، پیرسازی، مانایی فشار ۶ ، رئومتری، سختی سنجی و میکروسکوپ الکترونانتقالی (TEM)۷ بر روی نمونه ها انجام و پارمترهایی نظیر مقاومتکششی، مقاومت پارگی، مدول کشسانی، درصد ازدیاد طول و درصد ماناییفشار برای مخلوط های مختلف بررسی شد. در نهایت، آزمون های تجربی بااستفاده از نرم افزار آباکوس شبیه سازی شده و نتایج آنها باهم مقایسه شدکه تطابق خوبی را نشان می دهد. از نتایج ملاحظه می شود که افزودن نانوذرهها به لاستیک موجب افزایش مانایی فشار آنها میشود، بطوریکه هرچهمقدار نانو ذره در مخلوط پایه (فاقد نانو ذره) بیشتر شود، درصد مانایی فشارافزایش می یابد. همچنین، نانو ذره تغییر معناداری در سختی قطعاتلاستیکی حاوی نانو ذره رس نداردکلیدواژه ها
نانو کامپوزیت، نانو رس، لاستیک HNBR ، خواص مکانیکی،شبیه سازیمقالات مرتبط جدید
- بهبود مدیریت بحران در ایران: تحلیل اجرای توصیه های ارزیابی و چالش های موجود
- ارزیابی حسابرسان خارجی از عملکرد حسابرسی داخلی در شرکت های پارک علم و فناوری فارس
- فلسفه اخلاقی و باورهای اخلاقی حسابرسان
- نقش هوش مصنوعی در آینده حسابداری: فرصتها و چالشها
- تاثیر یادگیری سازمانی بر آموزش و بهسازی منابع انسانی با نقش تعدیلگر هوش سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.